Virtualna konferencija: Vještačka inteligencija u preduzećima

21.04.2020. 11:54 / Izvor: Akta.ba
Virtualna konferencija: Vještačka inteligencija u preduzećima

Među učesnicima biće renomirani međunarodni stručnjaci kao što je Eng Lim Goh, Senior Vice President preduzeća HPE, koji je pionir u oblasti informatike.

Applied Artificial Intelligence Conference je B2B-susret, koji povezuje korisnike i punuđače rešenja veštačke inteligencije. Težište konferencije je razmena iskustava o primeni veštačke inteligencije u preduzećima.

Ove godine se konferencija Applied Artificial Intelligence Conference održava virtualno - to znači da se celokupni program, uključujući predavanja, B2B-sastanke svih učesnika, radionice kao i umrežavanje učesnika odvija onlajn, tj. učešće se odvija pomoću pametnog telefona ili tableta. Za preduzeća, koja bi da upotpune svoj lični profil i koji bi proaktivno željeli da sudjeluju u virtualnim sesijama umrežavanja, učešće je besplatno.

ADVANTAGE AUSTRIA organizuje konferenciju Applied Artificial Intelligence Conference u saradnji sa mrežom Enterprise Europe Network i AI Austria. Očekuju se oko 600 učesnika iz 25 zemalja.

Među učesnicima biće renomirani međunarodni stručnjaci kao što je Eng Lim Goh, Senior Vice President preduzeća HPE, koji je pionir u oblasti informatike, a iz Montreala, mjestu koje je žarište kada je u pitanju vještačka inteligencija, pridruži će se g.  Alex Shee,  rukovodilac kancelarije generalnog direktora i sekcije za razvoj preduzeća Element AI, koje je jedno od vodećih preduzeća iz ove oblasti.

Više informacija o samom događaju kao i link za prijavu učešća na stranici: www.advantageaustria.org/ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave