Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Virtualni Halal Expo 2020: Poziv firmama koje posjeduju Halal Certifikat

26.06.2020. 09:01 / Izvor: Akta.ba

Al Halabi International d.o.o. u partnerstvu sa iHalal Expo poziva firme koje posjeduju Halal Certifikat da se prijave na Prvo izdanje Virtualog Halal Expo-a 2020, sa zvaničnim početkom 01.07.2020. godine.

Sa preko 30 zemalja učesnica, iHalal Expo je jedinstvena inicijativa za jačanje Halal zajednice i predstavljanje Halal proizvoda i usluga u okviru jedne platforme. Cilj je povezati halal zajednicu, poduzeća i tijela, ojačati halal trgovinu i programe, promovirati halal poduzetnike i asistirati halal zajednici da se što lakše prebrodi ekonomske izazove nakon Covid-19.

iHalalExpo odstupa od tradicionalnih sajmova, te predvodi digitalnu transformaciju u Halal industrijama koja povezuje partnere i kupce za saradnju i organski promet. Sa svojim inovativnim formatom temeljenim na web i mobilnim aplikacijama, uz globalnu suradnju i partnerstva, iHalal Expo olakšava Halal brendovima, te ponuđačima proizvoda i usluga da lakše dođu do distributera, prodavača i potrošača na lokalnom i globalnom nivou putem inovativnog, sigurnog, pristupačnog i efikasnog virtualnog formata na www.ihalalexpo.com.

iHalalExpo je inicijativa za podršku halal poslovnica iz svih industrija kao što su: halal hrana i piće, halal sastojci, halal kozmetika, moda, halal putovanja i turizam, islamske finansije, halal otprema i logistika, zdravstvo i blagostanje, halal digitalna ekonomija, islamsko znanje, obrazovanje i obrazovanje, obuka, te halal revizija i certifikacija.

Zainteresovani se mogu prijaviti putem linka www.ihalalexpo.com - gdje također mogu pronaći dodatne informacije o organizaciji Expo-a.

Također, napominjemo da je sudjelovanje za vladine organizacije, ustanove za Halal certifikaciju, te Halal Startup kompanije besplatno. Prijave traju do 30.06.2020. godine.

Za više detalja u vezi sa iHalal Expo Bosna i Hercegovina kontaktirajte: info@alhalabiinternational.com.

Za više detalja o iHalal Expo Organizaciji možete poslati e-mail na: contact@ihalalexpo.com.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave