Najave / DOGAĐAJI

Virtualno studijsko putovanje: Energija za industrijska i poslovna postrojenja iz obnovljivih izvora

02.03.2021. 15:26 / Izvor: Akta.ba

S ciljem unapređenja razmjene iskustava i informacija između njemačkih i bosanskohercegovačkih stručnjaka i kompanija zainteresovane za oblasti snabdijevanja energijom industrijskih postrojenja i poslovnih objekata iz obnovljivih izvora, ali i radi uspostavljanja novih poslovnih kontakata, Predstavništvo njemačke privrede u BiH organizuje njemačko-bosanskohercegovačku studijsko putovanje na ovu temu koja će se održati u periodu od 29.03.-31.03.2021. godine u online formatu.

Studijsko putovanje se održava u okviru programa podrške saradnje "Mittelstand Global - Exportinitiative Energie", koju raspisuje Savezno ministarstvo privrede i energije SR Njemačke.

Program u Bosni i Hercegovini provodi Predstavništvo njemačke privrede u saradnji sa njemačkom kompanijom Energiewaechter GmbH.

Studijsko putovanje će se održati na njemačkom jeziku  uz simultani prijevod. Više informacija o programu i studijskom putovanju možete pronaći u prilogu e-maila i OVDJE.

Učešće je besplatno uz prethodnu prijavu popunjavanjem PRIJAVNOG OBRASCA.

Pristupni link za konferenciju će biti dostavljen prijavljenim kompanijama nekoliko dana prije termina održavanja studijskog putovanja.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave