Virtuelni sajam: ''Topli napici, čokolada i voda''

05.05.2021. 15:09 / Izvor: Akta.ba
Virtuelni sajam: ''Topli napici, čokolada i voda''

Virtuelni sajam ''Topli napici, čokolada i voda'' bit će pokrenut sutra.

Svaki radni dan u naredna 3 mjeseca osvojite neke od vrijednih nagrada na virtuelnom sajmu ''Topli napici, čokolada i voda''

Virtuelni sajam ''Topli napici, čokolada i voda'' bit će pokrenut sutra, 06.05.2021 godine sa ciljem pozicioniranja kompanija i njihovih brendova kako bi se adekvatno predstavile krajnjim potrošačima, te kako bi isti imali priliku saznati sve potrebne informacije, te eventualne ponude i akcije. Sajam će biti aktivan naredna 3 mjeseca.

Na linku upoznajte se sa svim brendovima i njihovom ponudom, te igrajte nagradne igre koje će se održavati svaki radni dan i tako 3 mjeseca. Partneri su pripremili bogate poklone i nagrade, a sve informacije pronađite na platformi sajma.

Ne propustite ovu sjajnu priliku da osvojite neke od vrijednih poklon paketa koji su pripremljeni samo za vas. Pored toga, svakako ne propustite priliku posjetiti štandove firmi koje izlažu i pogledati aktuelnu ponudu. "Vjerujemo da ćete pronaći nešto za sebe i svoje najmilije", rekli su iz kompanije Sfera.

Organizator sajma je kompanija Sfera d.o.o. Mostar koja izdaje specijalizirani časopis za hotelijerstvo i ugostiteljstvo koji već godinama na adekvatan način informiše i prezentira ponude BiH. Shodno dobroj praksi, organizatori su odlučili krenuti i u priču virtuelnog sajma koji će ovog puta ponuditi slatke nagrade, priče i ponude partnera i izlagača.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave