Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Vlada ZDK-a finansira nastup metalskih preduzeća na sajmu "ZEPS Intermetal"

05.05.2007. 10:44 / Izvor: Fena

Ministarstvo za privredu Zeničko- dobojskog kantona objavilo je javni poziv za prijavu i izbor privrednih društava i obrtnika za učešće na 4. međunarodnom sajmu metala ZEPS Intermetal.

U cilju povećanja konkurentne sposobnosti privrednih društava s područja ZDK-a kantonalna vlada finansijski će pomoći nastup ovdašnjih preduzeća na specijalizovanom sajmu ZEPS Intermetal koji se od 15. do 18. maja 2007. godine održava na sajmištu Kamberovića polje.

Osnovni kriteriji za izbor su da privredna društva imaju prepoznatljiv proizvod, da su uredno izmirila porez i da ranije nisu izlagala na ZEPS sajmovima.

Organizator sajma ZEPS Intermetal na kojem se očekuje učešće između 180 i 200 izlagača je Poslovni sistem RMK-a, a i ove godine suorganizatori su Vanjskotrgovinska komora BiH, Privredna komora FBiH, Privredna komora RS-a, Aluminij Mostar, Mittal Steel Zenica, Mittal rudnici Prijedor i Industrija alata Trebinje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave