Vrhunski PR stručnjaci u oktobru u Pragu

12.08.2013. 13:22 / Izvor: eKapija.ba
Vrhunski PR stručnjaci u oktobru u Pragu

eke od ključnih tema o kojima će se diskutovati biće i društveni mediji – opasnosti i prednosti, novi poslovni izazovi i bolja saradnja između agencija i njihovih klijenata i institucija, najavljeno je iz Davos foruma.

Svjetski forum za komunikacije iz Davosa okupiće u Pragu, 4. oktobra, vrhunske stručnjake za komunikacije na Prvom regionalnom sastanku, sa zadatkom da otkriju odgovore na aktuelna pitanja o promjenama i izazovima sa kojima se suočava PR u digitalnom svijetu brzih promjena.

Neke od ključnih tema o kojima će se diskutovati biće i društveni mediji – opasnosti i prednosti, novi poslovni izazovi i bolja saradnja između agencija i njihovih klijenata i institucija, najavljeno je iz Davos foruma.

„Globalna diskusija o glavnim trendovima u komunikacijama koju smo započeli u Davosu neizbježno počinje da okuplja sve više profesionalaca iz cijelog svijeta“, poručila je kopredsjednica i direktorka za program Davos Foruma i njegovih regionalnih sastanaka Janina Dubejkovskaja.

Među glavnim govornicima će biti vodeći predstavnici industrije – Pol Holms (izvršni direktor i osnivač Holmes Report-a), Andre Mening (potpredsjednik za eksterne komunikacije kompanije Royal Philips Electronics), Džejms Gilis (šef odjeljenja za komunikacije u CERN-u), dr. Leander Herera (autor bestselera „Viralna promjena“), Maksim Behar (Hill i Knowlton Strategies).

Za četiri godine Forum Davos je okupio vodeće stručnjake za komunikacije iz 42 zemlje, od kojih su većina glavni menadžeri i vodeći ekperti iz više od 85 konsultantskih agencija, 60 preduzeća, 15 velikih međunarodnih organizacija, 12 medija, 10 obrazovnih institucija i šest vladinih tijela.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave