Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Web dizajn i osnove CMS-a sa - 20 % popusta

19.07.2018. 12:38 / Izvor: Akta.ba

Web dizajn i osnove CMS-a

SARAJEVO 30. juli
TUZLA 25. juli

Naučite kreirati i održavati web stranice korištenjem alata Adobe Photoshop CC 2017, Adobe Dreamweaver CC 2017 te CMS (Content Management System) - WordPress i Joomla koji su vodeći alati za kreiranje i održavanje web stranica, od najjednostavnijih do kompleksnih portala! Posao web dizajnera je perspektivno zanimanje sa kojim ljudi vrlo brzo pronalaze zaposlenje na lokalnom ili stranim tržištima putem online rada.

Kurs ima za cilj osposobiti polaznike za samostalno pripremanje, dizajniranje i izradu Web sadržaja. Obuhvata apsolutno sva znanja koja su Vam potrebna za pravljenje Web stranica: od početne ideje, prikupljanja tekstualnih i video materijala, odabira Web tehnologija, osmišljavanja funkcionalnosti, dizajniranja te konačne izrade Web stranica kao povezanih i smislenih cjelina uz publiciranje istih na Web servere i njihovo završno testiranje i provjeru.

Po završetku kursa polaznici su osposobljeni da samostalno izrađuju i održavaju funkcionalne i kvalitetne web sajtove, a certifikat o uspješnom završetku kursa dobiju nakon izrade svog ispitnog rada – ispitne Web stranice.

Trajanje: 48 časa (2-3 mjeseca nastave).

U cijenu je uključeno izdavanje akreditovanog CPE certifikata.

Garancija 100% zadovoljstvo: ako niste zadovoljni znanjem koje ste usvojili tokom kursa, imate pravo da besplatno ponovo pohađate isti kurs sa narednom grupom polaznika.

Više informacija i prijava

Za dodatne informacije pozovite nas

033 260 505 - Sarajevo
035 245 222 - Tuzla

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave