Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Webinar 4: Poslovni modeli za predstojeću krizu

07.07.2020. 12:57 / Izvor: Akta.ba

Sva strateška i operativna prilagođavanja poslovanja uslovima rada tokom Corona krize su naravno relativno kasno urađena, odnosno u toku same krize. Neki su teško stradali, neki su imali cjetanje biznisa, mnogi su zasad prošli neutralno. 

Ali predstojeća recesija, po mnogim predviđanjima najveća još od vremena velike depresije iz 1929. godine, donosi nove probleme, kao i nova pravila ponašanja koja mogu biti tas na vagi uspjeha i neuspjeha naših biznisa i karijera. Kakvi su to biznis modeli otporni na predstojeću krizu? Kako krizu preživjeti stabilno i izaći još jači?

Na prethodne dvije panel diskusije smo mogli saznati kako poduzetnici i direktori savjetuju da poslovno djelujemo u duhu predstojeće svjetske ekonomske krize, a mogli smo takodjer čuti i primjere iz njihovih vlastitih kompanija. 

Ovim webinarim zaokružujemo temu liderstva kroz neizvjesnost. Naš standardni webinarski tandem predavača u sastavu Dr. Hadis Bajrić i Tarik Kadrispahić će obraditi sljedeće segmente: 

- Rezime ključnih ideja sa prethodna dva PIT online panela 

- Preporuke vodećih svjetskih stručnjaka za poslovno djelovanje kroz recesiju

- Primjeri najboljih praksi iz kompanija 

- Vlastita razmišljanja i prognoze 

Četvrtak, 09.07.2020. u 18.00h!!!

Molimo Vas da se na webinar prijavite pojedinačno, nakon čega ćete link za prijavu dobiti na vašu e-mail adresu.

PRIJAVI SE

I ovaj webinar, u okviru kampanje "Liderstvo kroz krizu i neizvjesnost" podržan je od strane "Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH", u ime Njemačke vlade.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave