Webinar: Gdje se nalaze projekti u doba Corone i što će biti s njima nakon nje!

31.03.2020. 10:45 / Izvor: Akta.ba
Webinar: Gdje se nalaze projekti u doba Corone i što će biti s njima nakon nje!

Treću u nizu Kafa sa SYS Company tokom izolacije je na temu: Gdje se nalaze projekti u doba Corone i što će biti s njima nakon nje!

Kafa sa SYS Company tokom izolacije

Treću kafu ispijamo na temu: Gdje se nalaze projekti u doba Corone i što će biti s njima nakon nje!

02.04. u 12h sa Nenadom Trajkovskim

 

Vjerujemo da mnogima nedostaje svakodnevna kafa sa kolegama, partnerima ili kupcima. Smatramo da rad udaljeno od doma ne znači da se ne možemo družiti i zajedno popiti kaficu, ovaj put gledajući se putem online kolaboracijskih alata. Iz tog razloga SYS Company planira organizaciju niza kratkih, besplatnih online webinara pod nazivom Kafa sa SYS Company tokom izolacije, tokom kojih ćete imati priliku sa našim konsultantima prodiskutovati najaktuelnije teme iz svijeta finansija, prodaje, marketinga, tehnike i sl., ali sa posebnim osvrtom na činjenicu da Coronavirus mijenja način na koji živimo i radimo.

Treću u nizu Kafa sa SYS Company tokom izolacije je na temu: Gdje se nalaze projekti u doba Corone i što će biti s njima nakon nje!

Za vrijeme i poslije Cororne situacija se duboko promijenila. Projekata je bilo, ima ih sad i biti će ih. Ali će se njima prisupati potpuno drugačije. Drugačije će biti organizirani, financirani, praćeni i naročito kontrolirani. Kako se na to pripremiti?

Uz pomoć Nenada Trajkovskog, pokušat ćemo kroz razgovor (i uz kafu) zajednički pronaći rješenja koja su i moguća i korisna.

Prisustvo webinaru je besplatno uz obaveznu registraciju!

Rezervišite svoje mjesto!

Nenad Trajkovski

Radi kao voditelj projekata na složenim softverskim projektima u NT consulting, te kao trener za vođenje projekata i MS PROJECT. Redoviti predavač na konferencijama MS WINDAYS, MS VIZIJA i MS SINERGIJA. U proteklih 5 godina nalazi se, prema ocjenama publike među prvih 5 predavača na navedenim konferencijama.

Nosilac je sljedećih certifikata: PMP (Project Management Professional), PMI-RMP (Risk Management Professional), PMI-ACP (Agile Certified Professional), PSM-I (Professional Scrum Master), MCP (Microsoft Certified Professional), MCT (Microsoft Certified Trainer), MCTS (Microsoft Certified Technical Specialist), PSM-I (Professional Scrum Master) i MVP (Microsoft Most Valuable Professional) za MS PROJECT

PRIJAVA!

Sve dodatne informacije moguće je dobiti putem:

E-mail: edu@sys.ba, Tel: 061 184 255

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave