Webinar Matične sekcije inženjera hortikulturne i pejzažne struke

23.02.2021. 13:52 / Izvor: Akta.ba
Webinar Matične sekcije inženjera hortikulturne i pejzažne struke

Inžinjerska komora FBiH vas poziva da učestvujete na Webinaru Matične sekcije inženjera hortikulturne i pejzažne struke.

Inžinjerska komora FBiH vas poziva da učestvujete na Webinaru Matične sekcije inženjera hortikulturne i pejzažne struke, koji se održava u subotu, 6. 3. 2021. godine, u organizaciji Matične sekcije inžinjera hortikulturne i pejzažne struke, u okviru Inžinjerske komore FBiH.

"Izvršni Odbor Matične sekcije inžinjera hortikulturne i pejzažne struke je u svom jednogodišnjem mandatu proveo više aktivnosti na definisanju i zakonskoj verifikaciji budućeg stručnog djelovanja inžinjera. Stoga, cilj ovog webinara jeste da se stručnjaci koji djeluju u ovoj oblasti upoznaju sa statusom profesije, standardima i normama u projektovanju, građenju i nadzoru, zanimljivim internacionalnim projektima, ali i međusobno povežu, razgovaraju i razmijene mišljenja koja će pomoći u organizovanju i zajedničkom djelovanju. Shodno ovom cilju ostvarena je saradnja i sa Asocijacijom pejzažnih arhitekata u Bosni i Hercegovini, koji su koorganizator događaja", saopćili su iz Privredne komore FBiH.

Aktivnost Webinar Matične sekcije inženjera hortikulturne i pejzažne struke će se održati kako je pomenuto u subotu 6. 3. 2021. godine u terminu od 10h do 14h.

Zbog epidemiološke situacije uzrokovane COVID19 virusom predviđen je on-line sastanak putem "ZOOM" programa.

Zainteresirane molimo da potvrdite učešće na e-mail adresu: komora.msihps@gmail.com

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave