Webinar: Primjena zakona o zaštiti na radu i novih pravilnika iz oblasti zaštite na radu

17.06.2021. 14:23 / Izvor: Akta.ba
Webinar: Primjena zakona o zaštiti na radu i novih pravilnika iz oblasti zaštite na radu

VTKBiH u saradnji sa Udruženjem za unapređenje zaštite na radu FBiH vas poziva na webinar "Primjena zakona o zaštiti na radu i novih pravilnika iz oblasti zaštite na radu - obaveze poslodavaca".

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u saradnji sa Udruženjem za unapređenje zaštite na radu FBiH vas poziva na webinar "Primjena zakona o zaštiti na radu i novih pravilnika iz oblasti zaštite na radu - obaveze poslodavaca", koji se planira održati 08.07.2021. godine.

Na webinaru će se prezentirati odredbe Zakona o zaštiti na radu i novih pravilnika iz predmetne oblasti u svjetlu obaveza pravnih lica prilikom primjene Zakona i pratećih pravilnika. Webinar je namijenjen direktorima, inženjerima/radnicima za zaštitu na radu, pravnicima, predstavnicima sindikata, radnicima ovlaštenih organizacija za zaštitu na radu i svima onima koji brinu o sigurnosti i zaštiti zdravlja radnika. Više informacija o webinaru možete pronaći u programu.

Kotizacija za učešće na webinaru iznosi 120,00 KM+PDV, za 2 i 3 polaznika iz iste organizacije odobrava se popust od 10%, a za 4 i više učesnika iz iste organizacije odobrava se popust od 15%. U cijenu su uključena stručna predavanja i prezentacija sa webinara.

Ukoliko ste zainteresirani za učešće na webinaru, izvršite prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca najkasnije 02.07.2021. godine do 16:00. Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije će biti dostavljene svim prijavljenim učesnicima. Neposredno prije početka edukacije učesnici će dobiti link za pristup webinaru.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201 i 033/566-200.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave