Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Webinar: Upravljanje ljudskim resursima u kriznim situacijama

22.04.2020. 09:38 / Izvor: Akta.ba

Webinar: Upravljanje ljudskim resursima u kriznim situacijama

Datum održavanja: 30.04.

Predavač: mr. sci. Suzana Tihi-Babić

 

Webinar je ograničen na 20 učesnika, požurite sa prijavom!

VIŠE INFORMACIJA I PRIJAVA!

 

Poslovica koje smo se svi prisjetili ovih dana glasi: “U dobru je lako dobar biti, na muci se poznaju junaci”. Upravljanje ljudskim resursima je objašnjeno u mnoštvu definicija, naučnih radova, a na tržištu postoje ponude za treninge, radionice, brojne knjige i tekstovi.

Ipak, ništa nas nije pripremilo na situaciju kao što je sadašnja pandemija COVID 19.

Tokom webinara govorit ćemo o tome šta smo naučili ovih proteklih par sedmica, koje su to aktivnosti koje mogu pomoći organizacijama da što lakše prebrode krizu, kako pomoći zaposlenima, upravama i samima sebi u ovim vanrednim okolnostima. Govorit ćemo o tome šta treba da znaju rukovodioci, a šta zaposlenici u HRM odjelima, prisjetiti se šta je to krizni management, kako se nositi i upravljati promjenama i kako planirati budućnost u vrijeme neizvjesnosti.

Na webinaru koji za Vas organizuje SYS Company, a kroz koji će vas voditi vrhunski HR menadžer Suzana Tihi-Babić, Direktorica Odjela upravljanja ljudskim resursima Addiko Banke.

 

Teme webinara:

Krizni management;

Upravljanje ljudskim resursima u kriznim situacijama;

Promjene;

Uloga lidera;

Pogled u budućnost.

 

Webinar je namijenjen:

Ovaj webinar je namijenjen svima onima koji žele da unaprijede svoje znanje u oblasti upravljanje ljudskim resursima. Ovaj put poseban akcenat je na upravljanju ljudskim resursima u kriznim situacijama. Svi oni koji su se u proteklom periodu suočavali sa dilemama kako i šta činiti u organizacijama u vrijeme pandemije imat će veliku koristi od ovog webinara, uključujući zaposlene u HRM odjelima, rukovodioce koji upravljaju timovima,  direktore srednjih i malih firmi i studente koji žele steći dodatna znanja.

 

PREDAVAČ

mr. sci. Suzana Tihi-Babić

Suzana Tihi-Babić je već 20 godina profesionalno vezana za oblast Upravljanje ljudskim resursima, kako svojim radom u različitim koorporacijama, tako i akademskim i predavačkim angažmanima. Jedna je od osnivača i prva predsjednica HRM Udruženja. U Addiko Bank d.d. Sarajevo na poziciji Direktor Odjela upravljanja ljudskim resursima zaposlena je od juna 2016. godine.

Prije angažmana u Addiko banci, deset godina je radila na poziciji Rukovodioca sektora za ljudske resurse ASA grupacije. Znanje iz HRM oblasti je sticala šest godina i u Coca-Cola HBC B-H Sarajevo u odjelu za ljudske resurse, od pozicije HR Specialist do pozicije HR Supervisor.

Studij na Filozofskom fakultetu u Sarajevu, smjer Opšta književnost i bibliotekarstvo, završila je 1991. godine. Na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu stiče zvanje Magistra ekonomskih nauka 2011. godine. Od marta 2020. predavač je na MBA, Sarajevo School of Science and Technology, na predmetu Leadership and Change in Organization.

 

VRIJEME ODRŽAVANJA WEBINARA

Vrijeme: 30. april, 10-14h

Platforma za održavanje webinara: Microsoft Teams, nije potrebna instalacija kod polaznika, registrirani polaznici dobivaju link za uključenje u webinar.

 

CIJENA

Kotizacija za učešće na webinaru Upravljanje ljudskim resursima u kriznim situacijama iznosi 195,00 KM (+17% PDV).

U slučaju prijave 3 i više učesnika iz iste organizacije/kompanije, cijena po učesniku je 155,00 KM (+17% PDV).

U slučaju prijave 5 i više učesnika iz iste organizacije/kompanije, cijena po učesniku je 125,00 KM (+17% PDV).

Cijena uključuje:

Učešće na seminaru

Dokumentacija i nastavni materijali u elektronskoj formi

Potvrdu o učešću na seminaru

 

VIŠE INFORMACIJA I PRIJAVA!

 

Sve dodatne informacije moguće je dobiti putem:

E-mail: edu@sys.ba, Tel: 033 931 000

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave