Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Webinari za klijente Raiffeisen banke

28.05.2020. 13:33 / Izvor: Akta.ba

Nakon prvog uspješnog online seminara, Raiffeisen banka će nastaviti u kontinuitetu organizovati webinare za svoje klijente, fizička i pravna lica.

Stručni predavači će poslovnim subjektima prezentirati informacije vezane za različite aspekte rada u vrijeme pandemije COVID-19, dok će se teme za stanovništvo odnositi na očuvanje zdravlja u izazovnom vremenu u kojem se nalazimo.

"Za organizaciju webinara smo se odlučili u nastojanju da održimo kontakt s našim klijentima te da im damo doprinos u prevazilaženju poteškoća uzrokovanih aktuelnom pandemijom. Prilikom definisanja tema, uzeli smo u obzir informacije koje smo dobili od klijenata, te smo u skladu s njihovim oblastima interesovanja odabrali niz izuzetno aktuelnih sadržaja. Drago nam je što s našim klijetima možemo podijeliti znanje i informacije, iako usljed pandemije koronavirusa nismo u prilici održati planirane događaje za naše klijente", izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke te dodao: "Prihvatili smo izazov u skladu s okolnostima i implementirali novi način druženja s našim klijentima te me izuzetno raduje što su reakcije klijenata već nakon prvog održanog webinara izuzetno pozitivne. Posebno mi je zadovoljstvo što je već u samom početku interesovanje koje su klijenti pokazali za webinare zaista veliko".

Organizacija online seminara predstavlja odgovor na potrebe klijenata u situaciji koja zahtijeva novi način shvatanja života i nove oblike ponašanja.

Klijenti će od Banke dobiti poziv da se pridruže webinaru koji sadrži detaljnije informacije, nakon čega se trebaju registrovati.

Učešče na webinaru je besplatno, a po završetku predavanja klijenti imaju priliku da predavaču postave pitanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave