Za rast i razvoj kompanije ključna je kvalitetna edukacija zaposlenih

28.02.2020. 08:36 / Izvor: Akta.ba
Za rast i razvoj kompanije ključna je kvalitetna edukacija zaposlenih

Spremnost poslodavaca na ulaganje i zaposlenih na učenje i prilagođavanje promjenama se znatno povećala.

Spremnost poslodavaca na ulaganje i zaposlenih na učenje i prilagođavanje promjenama se znatno povećala te obje strane smatraju da je kontunuirana edukacija ključ uspjeha organizacije.

Dodatne edukacije nisu samo potreba, nego i nužnost, kako bismo pratili aktuelnosti u svojoj struci te izmjene i dopune zakonskih regulativa iz različitih oblasti.

APKE GROUP je agencija za pravni konsalting i edukaciju koja redovno radi savjetovanja o aktuelnim temama kako bi doprinijela poboljšanju poslovnog okruženja i unapređenju komunikacije između države, poslodavaca i zaposlenih. 

U mjesecu martu APKE je pripremio tri savjetovanja sa stručnim predavačima iz oblasti kancelarijskog i arhivskog poslovanja, ocjenjivanje državnih službenika te javne nabavke.

Kako bi organizovali kvalitetnu edukaciju, ograničili smo broj učesnika te je prijava obavezna na sljedećem linku: http://www.apke.ba/aplikacija/

Detalje o navedenim edukacijama kao i termine možete pronaći na web stranici apke.ba te kontaktirati putem e-maila: info@apke.ba ili telefone 033/863-446 i 061/849-330.
3. MART - PRIMJENA PRAVILNIKA O KANCELARIJSKOM POSLOVANJU U FEDERACIJI BOSNE I HERCEGOVINE, mjesto održavanja: Hotel Hollywood Ilidža
5. MART - OCJENJIVANJE DRŽAVNIH SLUŽBENIKA I NAMJEŠTENIKA, MEDIJACIJA, mjesto održavanja: Hotel Hollywood Ilidža
11. MART - ELEKTRONSKE PONUDE E-AUKCIJA, mjesto održavanja: Hotel Hollywood Ilidža

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave