Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Zakoračite u svijet grafičkog dizajna: Otvorene prijave za prvi ciklus obuke

29.05.2020. 08:39 / Izvor: Akta.ba

U svom okruženju svakodnevno primjećujete zanimljive detalje, odlične dizajne i oku ugodne kombinacije boja? Maštate o karijeri freelance grafičkog dizajnera ili zaposlenika uspješne digitalne agencije? Bilo da ste svojim radovima već ispunili portfolio ili tek započinjete taj proces, nova obuka grafičkog dizajna u INTERA Tehnološkom Parku idealna je za vas!  

Kroz svoj Centar za obuke INTERA Tehnološki Park kontinuirano educira kadrove u područjima traženima na tržištu rada omogućavajući im jačanje njihove konkurentnosti i povećanje broj prilika za (samo)zaposlenje. Ova obuka će vas uvesti duboko u svijet grafičkog dizajna, jednog od iznimno traženih zanimanja današnjice.  

Novost u Centru za obuke INTERA Tehnološkog Parka

Zahvaljujući vrhunskom programu obuke iz grafičkog dizajna, moći ćete početi graditi ili znatno unaprijediti svoju karijeru u poslu koji je tražen širom svijeta.  

Obuka će kroz ukupno 60 sati trajanja polaznike upoznati s nekim od najpopularnijih alata korištenih za dizajn vizualnih identiteta poduzeća i organizacija, promotivnih kampanja i svih onih vizualnih sadržaja u svijetu koji nas okružuje.  

Profesionalni programi: Adobe Photoshop, Illustrator i InDesign

Adobe Photoshop, Illustrator i InDesign već su godinama neizostavni računalni alati koje koriste najbolji svjetski grafički dizajneri i koji se njima služe prilikom stvaranja nezaboravnih logotipa, kampanja na društvenim mrežama, billboarda, časopisa i knjiga, ambalaža različitih proizvoda i mnogih drugih sadržaja koji privlače pažnju ciljnih skupina.  

Kroz novu obuku u INTERA Tehnološkom Parku polaznici će se upoznati s rasterskom i vektorskom grafikom, osnovnim pravilima grafičkog dizajna, postavkama računalnih alata koje doprinose kvaliteti idejnog rješenja, ali i trikovima i principima uspješnog dizajna.

Program obuke: osnovne i napredne tehnike dizajna

Izrazito praktična obuka osigurat će polaznicima upoznavanje s osnovnim i naprednim tehnikama dizajna, a program obuke će ih uvesti u svijet u kojem se cijeni jednostavnost, pamtljivost, trajnost, prilagodljivost i prigodnost vizualnih identiteta poduzeća, organizacija, projekata, programa, usluga i proizvoda.  

Nakon intenzivne obuke, koja će započeti u srijedu, 01.7.2020. godine, polaznici će biti u mogućnosti izraditi vlastiti portfolio kojeg će moći iskoristiti već prilikom sljedećeg natječaja za angažman. Zanimanje, čije korijenje je moguće pronaći stoljećima unatrag, danas je sve popularnije i zahtijeva kontinuirano usavršavanje vještina i promatranje okoline. Kroz ovu obuku polaznici će moći nadograditi postojeća, steći nova i primijeniti cjelokupna znanja na budućim profesionalnim zanimanjima. 

Broj sudionika je ograničen - prijavite se već danas!

Prvi ciklus obuke po promotivnoj cijeni, koji se organizira u suradnji s MarketMakers projektom koji je podržan od strane Vlade Švicarske, a implementira ga konzorcij Helvetas Swiss i Kolektiv (MojPosao.ba), namijenjen je početnicima koji tek žele započeti karijeru grafičkog dizajnera, ali i onima koji su u potrazi za prilikama za nadogradnju postojećih vještina.  

Ovi koraci će im biti olakšani i kroz suradnju s INTERA Tehnološkim Parkom koji će polaznicima omogućiti izravan kontakt s potencijalnim poslodavcima, ali i pomoći im u počecima njihovih freelancing karijera.  

Broj sudionika je ograničen, a svi zainteresirani se mogu prijaviti na linku do 27.06.2020. godine. Za sva dodatna pitanja mogu se obratiti timu INTERA Tehnološkog Parka na prijave@intera.ba

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave