Najave / DOGAĐAJI

Započnite razvoj svoje poslovne ideje jednodnevnim treningom u INTERA TP-u

17.10.2018. 13:48 / Izvor: Akta.ba

Prije gotovo mjesec dana INTERA Tehnološki Park je započeo s održavanjem niza besplatnih treninga namijenjenih mladim ljudima s ciljem usavršavanja njihovih IT i poduzetničkih vještina.

Nakon nekoliko treninga na kojima su polaznici, između ostalog, imali priliku usavršavati svoje vještine prodaje, prezentacije, ali i pisanja projektnih prijedloga, svi oni koji imaju poslovnu ideju moći će započeti s njezinim razvojem na novom besplatnom treningu „Razvoj poslovnih vještina“. Trening će se održati u ponedjeljak, 22.10.2018. godine s početkom u 10h u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka. Sudionici ovog treninga će se upoznati sa svim elementima poslovnog modela te u pomoć predavača sve naučeno odmah primijeniti na svoje ideje.

Jednodnevni trening će održati Goran Dodig, voditelj financija i poslovnog konzaltinga INTERA TP-a, a a za sve sudionike će biti osiguran ručak, prijevoz iz središta grada do prostorija INTERA Tehnološkog Parka te materijali za rad. Broj sudionika je ograničen, a u slučaju velikog broja prijava provest će se selekcija tijekom koje će prednost dobiti postojeći korisnici projekta D4STARTUPS te startup timovi i poduzeća ne starija od 3 godine.

Zainteresirani za trening "Razvoj poslovnog modela" mogu se prijaviti na linku do petka, 19.10.2018. godine do 12h.

I ovaj trening INTERA Tehnološki Park organizira kroz aktivnost „Dijaspora za startupe“ (D4STARTUPS) u okviru projekta „Dijaspora za razvoj (D4D)“ koji je projekt Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BiH i Vlade Švicarske, u partnerstvu sa UNDP BiH i IOM BiH.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave