Najave / DOGAĐAJI

Zbog zaštite djelatnika i korisnika, HT ERONET i partneri odgodili događaje

HT ERONET prati razvoj daljnjih zbivanja, o kojima će na vrijeme informirati svoje korisnike.

12.03.2020. 14:32 / Izvor: Akta.ba

Zbog novonastale situacije s globalnom pandemijom koronavirusa, odgođeni su brojni kulturni, gospodarski i sportski događaji, predviđeni za održavanje tijekom ovog ili početkom idućeg mjeseca. Među njima i najveća tehnološka konferencija u BiH, NetWork 10, čiji je HT ERONET telekomunikacijski partner, zatim Sajam gospodarstva Mostar, kao i humanitarna utrka u sklopu manifestacije Mostar Run Weekend.

"Iako smo se radovali ovim događajima na kojima je organizacija već bila poodmakla, kao odgovorno poduzeće nismo imali izbora doli podržati odgodu planiranih aktivnosti radi zaštite svojih djelatnika, klijenata i korisnika. Sve planirano nadamo se realizirati u kasnijim terminima, u dogovoru s organizatorima", kazao je Tomislav Ruk, član Uprave i izvršni direktor za nepokretnu mrežu HT ERONET-a.

Većina organizatora već je zakazala nove termine; Mostar Run Weekend je tako zabilježen za 5.9.2020. godine, a NetWork 10 ide od 11. do 13.11.2020.godine.

HT ERONET prati razvoj daljnjih zbivanja, o kojima će na vrijeme informirati svoje korisnike.

 

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave