Znanost i umjetnost coachinga, Zagreb, 26-29.4.2014

11.03.2014. 08:00 / Izvor: eKapija.ba
Znanost i umjetnost coachinga, Zagreb, 26-29.4.2014

Podjednako je namijenjen liderima u organizacijama, koji žele profesionalno napredovati koristeći se potvrđenim tehnikama, i pojedincima u potrazi za karijerom osobnog ili korporativnog coacha.

U suradnji s ITO Hrvatska (http://ito.co.at/hr/home) od travnja ove godine međunarodni edukacijski program za razvoj coacheva „Znanost i umjetnost coachinga“ dostupan je u Zagrebu! Ovaj program je akreditiran od strane International Coach Federation (ICF) i provodi se uspješno u više od 36 zemalja te ga je završilo više od 40000 polaznika. Sada je vama dostupan na domak ruke!

Podjednako je namijenjen liderima  u organizacijama, koji žele profesionalno napredovati koristeći se potvrđenim tehnikama, i pojedincima u potrazi za karijerom osobnog ili korporativnog coacha.

Polaznici će programom dobiti teorijske i praktične temelje Solution-Focused Coachinga, te otkriti kako pomoći drugima da realiziraju svoje najbolje potencijale i poduzmu akcije u skladu s vlastitim vizijama.

Program osvještava polaznicima što je u podlozi svih velikih transformacija i daje mogućnost stjecanja iskustva primjenjujući coaching metodologije na više razina.  Program "Znanost i umjetnost coachinga" se odvija u četiri modula kroz četiri mjeseca, i provode ga iskusni internacionalni treneri Erickson Collegea, na engleskom jeziku, u Zagrebu. Prva predavanja počinju u travnju 2014, , tačnije 26-29.4.2014. godine, a prijave su u tijeku!

Za sve detalje programa molimo pogledajte web stranice Erickson Collega u Hrvatskoj: www.erickson-coaching.hr.

Za dodatne informacije slobodno se obratite na info@erickson-coaching.hr ili na telefon +385 99 6677507.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave