"F-AC Garancija Mobilnosti" za vozila Ford, Volvo i Landrover

26.09.2012. 12:56 / Izvor: eKapija.ba
'F-AC Garancija Mobilnosti' za vozila Ford, Volvo i Landrover

Od 11. septembra/rujna 2012.godine, stupio je na snagu Ugovor o pružanju usluga "F-AC Garancija Mobilnosti" za vozila iz programa Ford, Volvo i Landrover, koji je potpisan sa firmom F-Autocentar d.o.o. SA.

F-AC Garancija Mobilnosti za vlasnike vozila iz programa Ford, Volvo i Landrover predstavlja zajednički projekat kompanija BIHAMK ASISTENCIJA d.o.o. i F-Autocentar d.o.o. SA. U okviru navedenog projekta, BIHAMK ASISTENCIJA organizira i pruža usluge pomoći na cesti i dodatne usluge u BiH i Evropi.

Vozila marke Ford (osim vozila do 24 mjeseca, koja imaju pravo na usluge putem Ford Assistance), Volvo i Landrover imaju pravo na uslugu F-AC Garancije Mobilnosti uz uvjet redovnog servisiranja u ovlaštenom servisu. Vlasnici vozila putem redovnog servisiranja i održavanja vozila u ovlaštenom servisu prema propisanom planu održavanja, ostvaruju pravo na usluge, što potvrđuju potpisom i pečatom ovlaštenog servisnog partnera. Korisnički broj telefona za F-AC Garancija Mobilnosti koji je dostupan 24/7/365: +387 33 282 118 begin_of_the_skype_highlighting FREE +387 33 282 118end_of_the_skype_highlighting

Pojedinosti o usluzi F-AC Garancija Mobilnosti možete dobiti putem Ford, Volvo, i Landrover mreže koncesionara, saopćeno je iz BIHAMK-a.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza