"Fitnes fest Banja Luka" od 27. maja do 2. juna

23.05.2019. 10:17 / Izvor: Akta.ba
'Fitnes fest Banja Luka' od 27. maja do 2. juna

Veliki fitnes događaj "Fitnes fest Banja Luka"biće održan od 27. maja do 2. juna u novoizgrađenoj dvorani "Centar".

Veliki fitnes događaj "Fitnes fest Banja Luka" biće održan od 27. maja do 2. juna u novoizgrađenoj dvorani "Centar".

Sedmodnevni festival fitnesa i zdravih životnih navika, kako ističu organizatori –  ima za cilj da učesnicima događaja na zabavan način, uz obrazovnu komponentu, ponudi razne aktivnosti i sadržaje namijenjene za sve uzraste, od predškolskog uzrasta do osoba treće dobi.

Po prvi put u našem gradu događaj ovakave vrste, organizuje Centar za zdravlje i rekreaciju Mr. Hepines iz Banje Luke. Projekat je podržao Grad Banja Luka u sklopu manifestacije „Proljeće u Banjaluci“, a biće realizovan uz podršku Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta i Zavoda za medicinu rada i sporta.

Manifestaciju čine tri sadržajna dijela, i to: Festival fizičke aktivnosti (od  27. maja do 2. juna), Fitnes sajam (1. juna) i Fitnes konferencija (od 1. do 2. juna).

"Svi oni koji vole ili ih interesuju zdrav način života i fitnes, bilo da se profesionalno ili rekreativno bave njime, pozvani su  i dobrodošli da pristustvuju velikom broju događaja, predavanja, sportskih radionica i  organizovanih fizičkih aktivnosti za sve uzraste", poručili su organizatori.

Kako su istakli, Banja Luka kao veliki sportski grad, koji je već iznjedrio puno poznatih sportista, svakako njeguje i dugogodišnju tradiciju rekreativnog bavljenja sportom i fitnesom, koji je sve više popularan.

"Savremeni način života, uz stres, prekomjerno sjedenje ili slabo kretanje, podstiče čovjeka da se sve više brine za vlastisto zdravlje i fizičku spremnost, da bude što snalažljiviji i prilagodljiviji, i da se jednostavno takmiči sa sobom i pobjeđuje samog sebe ukoliko želi da živi bolje ili da bar zadrži postojeći životni standard", zaključili su iz organizacije „Fitnes festa Banja Luka“.

Detaljnije informacije mogu se pronaći na fejsbuk stranici događaja: https://www.facebook.com/fitnesfestbl/

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza