"Roomescape": Novi svjetski trend u team building aktivnostima u Sarajevu

23.02.2017. 12:14 / Izvor: Akta.ba

Riječ je o internacionalnom brandu Fox in a Box koji pored Los Angelesa, Madrida, Pariza, Berlina i Zagreba, sada krasi i centar Sarajeva.

Kao interaktivni vid zabave Roomescape se pojavio prije desetak godina u Japanu, prvenstveno za potrebe team building-a, gdje grupa kolega zajedničkim snagama nastoji prevazići niz zadataka i prepreka u zadanom roku. Produbljujući i jačajući odnose i komunikaciju među uposlenicima na jedan zabavan i nesvakidašnji način, ubrzo se utemeljuje kao primarna team building aktivnost svake uspješne i ambiciozne kompanije diljem svijeta.

Ispunivši cilj zbližavanja te boljeg upoznavanja i funkcionisanja tima nailazi na ekspanziju, kako na ostale kontinente, tako i na društvene sfere i prerasta u izuzetan vid zabave, opuštanja i bijega od vrtoglavog životnog tempa za avanturiste svih starosnih dobi.

Ipak, najveći uticaj i najpozitivnije kritike Roomescape igara vezane su upravo za team building aktivnosti, pružajući radnim kolegama izuzetan spoj odmora od svakodnevnih obaveza, uživanja, avanture i nadopune energije, sa unapređenjem timskog rada, međuljudskih odnosa, povjerenja i efikasnosti. 

Na dostignutu popularnost FOX IN A BOX-a ponajbolje ukazuju već zagarantovana mjesta na  vrhu liste TripAdvisor preporuka u većini svjetskih metropola, kao i saradnja sa "Red Bull mind games" eventima, gdje se pod pokroviteljstvom ovog megapopularnog branda održavaju i prva takmičenja.

Prateći svjetske trendove Sarajevo je krajem protekle godine postalo bogatije za jedan ovakav centar koji  već u prvim danima nailazi na izuzetno pozitivne kritike. Riječ je o internacionalnom brandu Fox in a Box koji pored Los Angelesa, Madrida, Pariza, Berlina i Zagreba, sada krasi i centar Sarajeva, garantujući uzbudljiva druženja sa kolegama, ali i sa porodicom i prijateljima, te nezaboravan provod mnogobrojnim turistima.

Pozivamo sve poslovne subjekte i udruženja da u svoj kalendar dešavanja uvrste Fox in a Box Roomescape team building aktivnosti. Za sve dodatne informacije, posjetite našu web stranicu www.foxinabox.ba ili nas kontaktirajte na broj telefona 061 101 007, odnosno na e-mail info@foxinabox.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza