CITROËN objavio početak jedinstvene prodajne akcije na teritoriji BiH: Firmama u BIH 20 posto direktne finansijske pomoći

08.06.2009. 13:55 / Izvor: eKapija.ba
CITROËN objavio početak jedinstvene prodajne akcije na teritoriji BiH: Firmama u BIH 20 posto direktne finansijske pomoći

U junu mjesecu CITROËN je objavio početak jedinstvene prodajne akcije na teritoriji BiH. Stigla je CITROËN - ova finansijska pomoć preduzećima. U akciji se firmama u BIH nudi ograničena količina vozila iz privrednoga programa pod izuzetnim uslovima gdje za svako prodato vozilo CITROËN omogućava dodatnih 20 posto direktne finansijske pomoći.

Na najvećim vozilima (JUMPER) takva pomoć sa redovnim popustom čini nevjerovatnu uštedu od 20%+20%. Dovoljno je pročitati tekst oglasa da bi svaki privrednik shvatio da je to šansa koju treba iskoristiti.

"U vremenu krize treba vam poslovni partner na kojeg se možete osloniti i dobiti neophodnu pomoć. Svjesni težine ekonomskog momenta i manjka pravih partnera mi vam poklanjamo jedinstvenu finansijsku pomoć. Direktnu, nepovratnu, bez kamata! Dajte svom poslu novi zalet, skok naprijed! Zajedno možemo krenuti u nove poslovne uspjehe. Više informacija u Citroëno-vim prodajnim salonima", navodi se u saopćenju CITROËN-a.

Sve detaljne informacije i kontakti ovlaštenih dilera CITROËN-A su dostupne na stranici www.citroen.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza