Pomozite djeci koja su svoj dom pronašla u SOS Dječijim selima

07.11.2014. 14:51 / Izvor: eKapija.ba
Pomozite djeci koja su svoj dom pronašla u SOS Dječijim selima
OTVORI GALERIJU

Kupovinom čestitki SOS Dječijih sela BiH pomažete djeci koja su topli dom dobila dom u SOS Dječijim selima.

Sa iskrenim željama za srećom, zadovoljstvom, te privatnim i poslovnim uspjehom u godini koja dolazi SOS Dječija sela BiH Vas pozivaju da kupite novogodišnje čestitke i tako pomognete rad organizacije.

Na poleđini svake čestitke je sadržana poruku na četiri svjetska jezika (engleskom, njemačkom, francuskom i talijanskom) da je prihod od prodaje namijenjen djeci bez roditeljskog staranja. Sve čestitke imaju oslikanu kovertu.

Za kupovinu čestitki sa pripadajućom oslikanom kovertom u tiražu do 100 komada cijena je 2 KM po komadu, čestitke u tiražu od 101 do 500 komada prodaju se po cijeni od 1,80 KM po komadu, dok se čestitke u tiražu preko 500 komada prodaju po cijeni od 1,5 KM. Možete odabrati jedan ili kombinovati različite motive.

Čestitke možete naručiti:

putem telefona 033 465 053

putem emaila cestitke@sos-ds.ba

NARUČITELJI IZ SARAJEVA:

Naručiteljima koji naruče 20 i više komada čestitke će biti dostavljene na adresu. Naručitelji iz Sarajeva čestitke također mogu preuzeti svakim radnim danom od 08:00 do 16:30 sati u nacionalnom uredu organizacije SOS Dječija sela BiH – ulica Semira Frašte bb, naselje Mojmilo (preko puta sportske dvorane "Ramiz Salčin").

NARUČITELJI IZ OSTALIH GRADOVA BiH:

Svim naručiteljima izvan Sarajeva, čestitke će bez naknade poštanskih troškova, biti poslane isti dan po primitku narudžbe.

"Ovo je prilika da pomognete našu misiju prema kojoj želimo osigurati: Topli dom za svako dijete", ističu iz SOS Dječijih sela BiH.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza