5 razloga zašto izabrati Enterprise Rent-A-Car

17.05.2018. 08:06 / Izvor: Akta.ba
5 razloga zašto izabrati Enterprise Rent-A-Car

"Vodite brigu o svojim klijentima i zaposlenicima prvo ... a dobit će slijediti"

Postoji mnogo razloga da se odlučite za Enterprise ali evo onih  top 5 za koje smo sigurni da ste saglasni:

  1. Enterprise Rent-A-Car pruža niz usluga za veliki broj korisnika iz cijelog svijeta, bilo da je za poslovno ili slobodno vrijeme. U Enterprise-u ispunjavaju sve klijentove potrebe za prijevozom sa posebnom pažnjom na kvalitet usluge.
  2. Enterprise nudi široku paletu automobila s politikom sigurnosti, udobnosti, prostora i kvalitetne usluge. Vozni park je kombinacija ekonomičnih automobila, automobila srednje veličine s velikim prtljažnim prostorom, malih gradskih vozila, 4x4 vozila i mini kombija za 7-9 putnika.
  3. Preuzmite Vaš automobil po dolasku na Sarajevski Aerodrom ili u poslovnici u centru Sarajeva. Za klijente u Sarajevu koji borave u hotelima, motelima ili nekim drugim vidovima smještaja, nude prijevoz do svoje kancelarije i od kancelarije, bez dodatne naknade.
  4. Vratite iznajmljeni automobil na više lokacija širom regije zahvaljujuči njihovoj rasprostranjenoj mreži.
  5. Enterprise ima za cilj pružiti svojim klijentima inovativna rješenja za iznajmljivanje i nastoji biti na čelu nove tehnologije u rent-a-car industriji.

Enterprise Rent-A-Car počeo je sa radom u podrumu jednog auto salona na Srednjem zapadu SAD-a 1957 godine. Osnivač, Jack Taylor, imao je jednostavnu poslovnu filozofiju.:

"Vodite brigu o svojim klijentima i zaposlenicima prvo ... a dobit će slijediti"

Od samog početka, Jack Taylor je vidjeo nešto više u svojim zaposlenicima pored njihovog truda primajući telefonske pozive, izračunavajući cijene, te pripremajući vozila za servis. Vidio je ljude kako rade obične stvari s neobičnom strašću. Vidio je ljude koji su spremni ići korak dalje kako bi klijent bio zadovoljan uslugom.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza