Širom BiH uz RSG Radio i Marjana Mijajlovića direktni prenos utakmice BIH – Portugal

18.11.2009. 17:44 / Izvor: eKapija.ba
Širom BiH uz RSG Radio i Marjana Mijajlovića direktni prenos utakmice BIH – Portugal

Najvažniju utakmicu "Zmajeva" na putu za JAR javnost će pratiti uz komentar Marjana Mijajlovića na RSG RADIJU. Kako su potvrdili organizatori kolektivnih gledanja prenosa, utakmica će se gledati uz ton RSG RADIJA na svim najznačajnijim lokacijama širom države.

Marjan Mijajlović će sa Bilinog polja iz Zenice od 20:45 sati komentarisati utakmicu svih 90 minuta, a navijači koji nisu uspjeli obezbjediti ulaznicu za stadion dio atmosfere mogu osjetiti na lokacijama gdje će se utakmica organizovano gledati. RSG RADIO je partner organizovanih okupljanja navijača na slijedećim lokacijama: BBI Centar Sarajevo, Dom mladih Sarajevo, Fan zona Zenica, Gradski trg Bihać, The Club Sarajevo, Sport Centar Cafe Sarajevo, Cafe Cinema City, Duke Pub Sarajevo, Pub Domino u Bosanskom Petrovcu...

Specijalni program sa Emirom Cocalićem posvećen odlučujućoj utakmici baraža RSG RADIO će emitovati od 18:00 sati. Pored uključenja predstavnika navijačkih grupa koje organizovano širom BiH prate utakmice, Emir će ugostiti brojne javne ličnosti i sportske autoritete, sa Marijanom zagrijavati atmosferu pred utakmice, te najsretnije slušatelje nagraditi poklonima koje su obezbjedili partneri i sponzori prenosa.

Direktan prenos utakmice sa Marjanom na RSG RADIJU slušatelji mogu pratiti na slijedećim frekvencijama: 104,3 fm u Sarajevu, Tuzli, Mostaru, Travniku, Bugojnu, Goraždu, Doboju i Čapljini, 97,5 fm u Zenici, 88,4 fm u Bihaću, 87,7 fm u Trebinju i 92,6 fm u Neumu, te putem Interneta na web adresi www.rsg.ba. Direkni prenos će u isto vrijeme biti emitovan i na RSG 1 SARAJEVO na frekvenciji 90,9 fm.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza