Akcija u Katarini d.o.o: Samsung Galaxy Note 8.0

08.08.2014. 09:09 / Izvor: eKapija.ba
Akcija u Katarini d.o.o: Samsung Galaxy Note 8.0

Tvrtka Katarina d.o.o. je za ove ljetne dane pripremila jednu osvježavajuću akciju. Naime, radi se o najpopularnijem tehnološkom proizvodu današnjice: tabletu.

Tvrtka Katarina d.o.o. je za ove ljetne dane pripremila jednu osvježavajuću akciju. Naime, radi se o najpopularnijem tehnološkom proizvodu današnjice: tabletu.

Znajući da je Samsung postao sinonim za kvalitetu,  Katarina d.o.o. pripremila je za svoje kupce, po akcijskoj cijeni Samsung tablet.

Pogledajte o kojem se tabletu radi.

Što je to N5110 Galaxy Note 8.0?

Samsung je poznat po izradi tableta i mobitela u različitim veličinama. No, Samsung Galaxy Note 8.0 je onaj tablet koji svojom veličinom, specifikacijama, dizajnom i oblikom odgovara mnogim korisnicima. S 8-inčnim zaslonom predstavlja veličinu velikog notepada i dolazi s olovkom koja ga pretvara u ručni digitalni notepad, a ujedno je i tablet.

Jedna od prednosti je i veseli zaobljeni profil zahvaljujući plastičnom dizajnu. Sa 338g i debljine 8mm Galaxy Note 8.0 vrsta je tableta kojeg jednostavno i lako možete držati u jednoj ruci. 

Isto tako, dok je debela oštrica ono što ovaj tablet razlikuje od ostalih tableta, upravo takva oštrica čini Galaxy Note 8.0 lakšim za držati – veoma korisna stvar s obzirom na "digitalni notepad" fokus.

Tu je čak i prostor za stereo zvučnike, koji su impresivno glasni, čak i ako stvarni zvuk nema visoku kvalitetu.

Kontrast, boje i svjetlo za svaku su pohvalu, što rezultira bogatim slikama koje nemaju ništa zajedničko s "ispranim kvalitetom" slika koja muči nisko kvalitetne ekrane.

Kao što vidite, Katarina d.o.o. uvijek nudi samo najbolje i najkvalitetnije svojim kupcima.

Ovaj proizvod po akcijskoj cijeni može se kupiti isključivo gotovinom, a naručiti ga možete na www.buy.ba ili na adresi tvrtke Katarina d.o.o. Mostar.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza