Akcijska ponuda - Parcijalna masaža samo 20KM!

20.12.2016. 13:37 / Izvor: Akta.ba
Akcijska ponuda - Parcijalna masaža samo 20KM!

Godina se bliži kraju, a stres i toksini koji su se nakupljali u našem organizmu tokom prethodnih mjeseci i više su nego intenzivni.

Godina se bliži kraju, a stres i toksini koji su se nakupljali u našem organizmu tokom prethodnih mjeseci i više su nego intenzivni. Herbal spa vam nudi rješenje za bolna leđa, zgrčenost mišića i napeto tijelo..

Parcijalna ili terapeutska masaža je masaža kojom se intenzivno masira određeni dio tijela po želji klijenta. Djelovanje ove masaže očituje se u sprečavanju bolova u leđima, nogama, oslobađanja od napetosti i poboljšanja cjelokupnog stanja tijela.

Tokom ovog terapeutskog tretmana primjenjuje se tehnika švedske masaže koju čine karakteristični dugi pokreti koji klize mišićima, ali najbolji učinak postiže se kombinacijom intenzivnijeg dodira, trljanja, gnječenja, lupkanja..

Parcijalna masaža postiže bolje učinke ako se radi u ugodnom, opuštajućem ambijentu upotpunjenom mirisima različitih eteričnih ulja. Već nakon prvog tretmana osjetit ćete iznimnu opuštenost tijela, a postanu li vam posjeti našem centru mjesečni ritual, tijelu ćete vratiti izgubljenu gipkost i lakoću pokreta.

  • Trajanje tretmana: 30min
  • Redovna cijena: 50KM
  • Akcijska cijena: 20KM

Ponuda važi do 31.01.2017. i dostupna je na obje lokacije, Pofalići i Ilidža.

Napomena: Ponuda važi i za poklon vouchere..

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza