Amel Tuka: Ponosan sam što sam dio BH Telecom porodice

Pauza / SPORT

Amel Tuka: Ponosan sam što sam dio BH Telecom porodice

12.10.2019. 08:41 / Izvor: Akta.ba

Nakon osvajanja srebrne medalje na Svjetskom atletskom prvenstvu u Dohi i svečanih dočeka koji su upriličeni ovom sjajnom sportisti, Amel Tuka je  posjetio BH Telecom kako bi se zahvalio za dugogodišnju podršku koju mu pruža ova najuspješnija domaća kompanija.

„Sada kada su se malo smirile emocije došao sam da se zahvalim BH Telecomu koji mi pruža podršku već nekoliko godina i koji je bio uz mene prije odlaska u Dohu. U svakom obraćanju sam isticao koliko BH Telecom pomaže ne samo meni nego i drugim sportistima i klubovima i posebno sam zahvalan zbog toga. Znam da mnogih uspješnih rezultata ne bi bilo bez podrške BH Telecoma i zato sam posebno ponosan što sam dio BH Telecom porodice“, rekao je Amel Tuka.

Kako je istaknuto tokom posjete, Uprava i zaposlenici BH Telecoma su ponosni na saradnju sa sportistom kao što je Amel Tuka i sretni što su dugogodišnjom podrškom učestvovali u stvaranju jedne od najuspješnijih sportskih ličnosti u BiH.

„BH Telecom kontinuirano pruža podršku brojnim bh. reprezentacijama, savezima, klubovima i sportistima i drago nam je što na taj način možemo da podržimo naše vrhunske sportiste u njihovim nastojanjima da nam donesu medalje sa međunarodnih i svjetskih takmičenja i promovišu našu zemlju na najljepši način“ rekao je v.d. generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman te najavio nastavak saradnje sa Amelom Tukom i značajniju podršku.

V.d. generalni direktor Sedin Kahriman je ponovo čestitao Amelu na ostvarenom sjajnom rezultatu te mu uručio smart sportski sat i mobilni broj koji simbolizira ostvareno vrijeme koje je našem atletičaru osiguralo drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Dohi.

 

PODIJELI:

TAGOVI:

Sedin Kahriman

BH Telecom

Amel Tuka

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Pauza