Apple Pencil je olovka koja će vas ostaviti bez daha

26.12.2017. 08:25 / Izvor: Akta.ba
Apple Pencil je olovka koja će vas ostaviti bez daha

Sa senzorima koji su nevjerojatno osjetljivi na pritisak i nagib, Apple Pencil smjesta prepoznaje jačinu tvog pritiska ili kut pisanja.

Novi Multi-Touch podsustav iPada Pro pruža Apple Pencil olovci zadivljujuće mogućnosti i preciznost na razini piksela. Sa senzorima koji su nevjerojatno osjetljivi na pritisak i nagib, Apple Pencil smjesta prepoznaje jačinu pritiska ili kut pisanja. Tako da možete mijenjati debljinu linije, fino sjenčati i kreirati cijelu lepezu umjetničkih efekata — baš kao s pravom olovkom.

Sa olovkom Apple Pencil možeš raditi mali milijon stvari, i to savršeno precizno — do u piksel. Možete raditi skice, pisati bilješke, crtati portrete, ali i potpisati ugovor ili komentirati sadržaj maila. S njom je sve toliko jednostavno raditi da je nećete htjeti ispustiti iz ruke.

Savršena za sve što radiš. I točka.

Apple Pencil samo izgleda kao obična olovka, no ona je mnogo više od toga. Bilo da radite bilješke u nekom složenom dokumentu, projektujete građevinu ili crtate infografiku, na raspolaganju vam je impresivan set alata u jednom instrumentu. A fantastične aplikacije osmišljene da u cijelosti iskoriste njezine jedinstvene mogućnosti čine je iznimno fleksibilnim alatom s kojim možeš gotovo sve.

Bolje bilješke.

S Apple Pencilom možete pisati bilješke i skicirati ideje jednako jednostavno i brzo kao da ih radite na papiru. A s nadolazećim sustavom iOS 11 moći ćete tekstu dodati rukopisne natuknice i crteže te ih dijeliti s prijateljima.

Apple pencil je olovka koja će vas ostaviti bez daha.

Mekline - Ovlašteni prodavač i serviser Apple uređaja. AAR Mekline iPhone, Mac, iPad, iPod i Beats Servis

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza