April mjesec refleksologije stopala u Herbal spa centru

11.04.2017. 12:37 / Izvor: Akta.ba
April mjesec refleksologije stopala u Herbal spa centru

Proljeće je vrijeme dugih šetnji, početka bavljenja sportskim aktivnostima ali i vrijeme kada osjećamo pojačan stres, nemir, iscrpljenost.

Proljeće je vrijeme dugih šetnji, početka bavljenja sportskim aktivnostima ali i vrijeme kada osjećamo pojačan stres, nemir, iscrpljenost. Kako bi na pravilan način uklonili tegobe proljetnog umora, te se riješili bolova u tijelu, Herbal Spa centar mjesec april odlučuje posvetiti refleksologiji stopala.

U periodu od 01.04. do 30. 04., refleksologiju stopala u trajanju od 30 min. ćete sebi moći priuštiti po posebnoj cijeni od 20KM. Više o koristima ovog izuzetno ugodnog i korisnog tretmana saznajte u nastavku.

Primjenjivana u praksi unazad 5000 godina a od 2007. u svijetu i službeno priznata kao metoda liječenja, ova izuzetno ugodna masaža tretiranjem refleksnih tačaka na stopalima spriječava nastanak bolnih stanja organizma. Ona efikasno otklanja zdravstvene tegobe poput otečenosti i bolova u nogama, bolova u želucu, nadimanja, bolova u leđima, vratu, sportskih povreda, pomaže kod astme, bronhitisa, upale sinusa, povišenog krvnog pritiska i loše cirkulacije. Upravo će refleksologija stopala za dobre poznavaoce masaže dobiti prednost u odnosu na zasebno tretiranje drugih dijelova tijela, budući da pruža identičan učinak na organizam kao i masaža cijelog tijela. Kako bi se održao energetski balans, preporučljivo je ovaj tretman raditi barem jednom mjesečno dok je optimalan broj tretmana dva puta u toku sedmice.

"Pozivamo vas da nas posjetite i u mjesecu aprilu iskusite ovaj jedinstveni tretman čijim ćete učinkom zasigurno biti oduševljeni", poručuju iz Herbal spa centra.

Svoj termin možete rezervisati putem telefona, facebook stranice ili dolaskom u Herbal Spa centar. Ponudu možete iskoristiti i kupovinom Poklon vouchera koji vama ili osobi kojoj poklanjate pruža mogućnost da kupljenu masažu iskoristite i nakon mjeseca aprila.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza