B2B RUN, prva poslovna utrka u BiH, donosi pozitivnu atmosferu u Sarajevo

31.08.2017. 12:52 / Izvor: Akta.ba

B2B RUN predstavlja jedinstveni događaj namijenjen isključivo poslovnoj zajednici.

Svi zaljubljenici u rekreativno trčanje, u četvrtak, 05. oktobra, imat će priliku sudjelovati u prvoj poslovnoj utrci B2B RUN. Za start prve utrke ovakvog tipa u BiH odabrano je Sarajevo, a staza u dužini od pet kilometara takmičare će voditi jednim od najljepših sarajevskih šetališta – Vilsonovim šetalištem.

B2B RUN predstavlja jedinstveni događaj namijenjen isključivo poslovnoj zajednici kojoj svakodnevna užurbanost i stres ne ostavljaju dovoljno vremena za druženje i umrežavanje s kolegama. Svjesni kako dobra interna komunikacija postaje značajna komparativna prednost kompanija, poslodavci su konstantno u potrazi za poticajnim alatima koji će im u tome pomoći, a B2B RUN se pokazao kao pravo rješenje.

B2B RUN okuplja timove trkača unutar pojedinih kompanija, organizacija i institucija koje su podijeljene u tri kategorije: male, srednje i velike. Tim se sastoji od minimalno tri zaposlenika, dok maksimalan broj nije ograničen. Najbolja je ekipa sa najmanjim ukupnim zbrojem troje najbolje plasiranih u kategoriji malih, srednjih i velikih kompanija. Osim timskih nagrada, mogu se ostvariti i pojedinačne nagrade u ženskoj i muškoj kategoriji, te nagrada za najfit kompaniju, tj. kompaniju koja prijavi najveći broj učesnika-trkača.

Nakon utrke planiran je najveći afterwork party za sve trkače i navijače.

Prijave za sudjelovanje su u toku putem web stranice www.b2brun.ba, a early bird  moguće je uplatiti zaključno s 17.09.2017.

Više informacija o utrci pratite na Facebook page-u:

B2B RUN Sarajevo

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza