Pauza / ŽIVOT I ZDRAVLJE

Baby Centar: Savršen poklon za male VIP i njihove roditelje!

Baby Centar Sarajevo je jedinstveni prodajno-edukativni centar u kojem se na jednom mjestu može naći sve za trudnice, dojilje i djecu do uzrasta šest godina. Savršen poklon za male VIP i njihove roditelje!

25.10.2013. 08:49 / Izvor: eKapija.ba

Baby Centar Sarajevo je jedinstveni prodajno-edukativni centar u kojem se na jednom mjestu može naći sve za trudnice, dojilje i djecu do uzrasta šest godina. Savršen poklon za male VIP i njihove roditelje!

Drugačiji prvenstveno po jedinstvenoj kvaliteti ponuđenih proizvoda, koji obuhvataju apsolutno sve što je potrebno da se spremno dočeka prinova u porodici, Baby Centar je ujedno i prvi prodajni objekat koji svojim korisnicima nudi edukaciju.

Kao ekskluzivni zastupnik svjetski poznate marke Philips Avent, koju preporučuju ljekari – stručnjaci za dojenje ali i majke širom svijeta, u sklopu Baby Centra nalazi se i jedinstveno savjetovalište za buduće roditelje u kojem je moguće riješiti nedoumice novih roditelja.

Pored toga Baby Centar je i ovlašteni distributer opreme eminentnog norveškog proizvođača Stokke za Bosnu i Hercegovinu, čiji moto je "Sve najbolje u interesu djeteta" (sigurnost, praktičnost i ekologija).

Inače, Stokke proizvodi su dizajnirani i izrađeni na način da potiču sve razvojne faze djeteta kao i stalni kontakt sa roditeljem u svim situacijama, što obezbjeđuje osjećaj istinske sigurnosti kako bi dijete slobodno raslo i razvijalo se. Stokke proizvodi su inovativni te pružaju pametna i jednostavna rješenja za porodicu i dom.

Uz najkvalitetniji dječiji tekstil, baby i opremu za trudnice, te specijalizovane igračke koje se zasnivaju na sedam razvojnih elemenata, Baby Centar je i mjesto na kojem će vas posavjetovati šta je sve potrebno kako bi se spremno dočekalo rođenje djeteta, ali i kojem će se poklonu najviše obradovati novopečeni roditelji.

A ono što će obradovati djecu je prostor prilagođen njihovom uzrastu, dok će roditelje radovati izuzetnom kvalitetu prilagođene cijene svih ponuđenih artikala.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza