Bajkeri iz cijele Evrope se okupljaju 10. augusta u Gornjem Vakufu/Uskoplju

03.08.2019. 11:07 / Izvor: Akta.ba
Bajkeri iz cijele Evrope se okupljaju 10. augusta u Gornjem Vakufu/Uskoplju

Za sve one koji vole adrenalin motociklista Dejan Špoljar pokazat će svoje akrobatske vještine na motociklu.

U Gornjem Vakufu/Uskoplju 10. augusta će biti održan 5. međunarodni moto party u okviru kojeg će ulicama ovih općina prodefilovati desetine bajkera iz BiH, zemalja okruženja i Evropske unije.

Za sve one koji vole adrenalin motociklista Dejan Špoljar pokazat će svoje akrobatske vještine na motociklu. Špoljar već godinama oduševljava publiku širom BiH i regije svojim stunt showom, a ista avantura očekuje i sve one koji budu prisustvovali manifestaciji u Gornjem Vakufu/Uskoplju.

Organizator manifestacije je Moto klub Jastrebovi na čelu s Ljubanom Hercegom i obećavaju dobar provod za sve. Planirana je dodjela nagrada te koncert od 20 sati na kojem će nastupati mladi uskopljanski bend "Žohari", grupa Ozon iz Trilja i Željko Bebek.

Herceg je naglasio kako je sigurnost svih učesnika na prvom mjestu te da ovom manifestacijom žele proširiti prijateljske veze s bajkerima iz cijelog svijeta, ali i pokazati kako i oni imaju veliko, humano srce.

MK Jastrebovi postoji od 1997. godine i ima 78 članova koji učestvuju u raznim moto susretima širom Evrope i promoviraju našu zemlju u najboljem svjetlu. Bave se humanitarnim radom u okviru kojeg pomažu Udruženje za djecu s poteškoćama u razvoju "Leptir", porodice koje su slabijeg imovinskog stanja te svakog Božićnog sajma u Uskoplju i Bugojnu obraduju mališane.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza