BBI Centar i Grad Sarajevo organizuju zajedničku proslavu rođendana

03.04.2014. 08:57 / Izvor: eKapija.ba

BBI Centar Vas poziva da proslavite zajedno peti rođendan na Trgu ispred BBI Centra uz koncert bh. izvodača i bandova. Veliki koncert na Trgu desit će se u subotu, 5. aprila sa početkom u 20.00 h.

BBI Centar organizuje zajedničku proslavu petog rođendana na Trgu ispred BBI Centra uz koncert bh. izvodača i bandova. Veliki koncert na Trgu desit će se u subotu, 5. aprila sa početkom u 20.00 h. Na koncertu ce nastupiti Divanhana, Al'Dino, Armin Muzaferija, Mostar Sevdah Reunion, Shaderwan Code i Mirza Šoljanin.

Koncert je besplatan za sve građane i svojevrstan je poklon građanima, a sve se odvija pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Sarajeva. Ujedno će se ovom proslavom, zajedno sa Gradom, obilježiti i Dan Grada Sarajeva.

A nakon toga zabava se nastavlja do ponoći u BBI Centru. Samo za 5. april BBI Centar je za Vas pripremio brojna iznenađenja. U prodajnim prostorima Vas očekuju mnogobrojni popusti koji su specijalno pripremljeni za sve posjetitelje.

6. aprila BBI Centar je za najmlađe posjetitelje pripremio i nezaboravan show za pamćenje: facepainting, druženje sa klovnom, krativne radionice, razne poklone, druženje sa BBI Medom i Medolinom, plesna zabava sa pčelicom Majom I Pavom, te druženje sa mnogim drugim maskotama, a u Konzum maxi prodavnici u sklopu BBI Centra svaka 100-ta kupovina gratis cijeli dan.

Prudružite se proslavi rođenadana u BBI Centru i obradujte sebe i svoje najmilije.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza