Bernie Sanders kreirao dukseve sa svojim likom, nakon što je postao viralni hit na internetu

25.01.2021. 08:55 / Izvor: Akta.ba
Bernie Sanders kreirao dukseve sa svojim likom, nakon što je postao viralni hit na internetu

Američki senator Bernie Sanders postao je hit na internetu i to sve zbog ležernog stajlinga na inauguraciji Joa Bidena.

Američki senator Bernie Sanders postao je hit na internetu i to sve zbog ležernog stajlinga na inauguraciji Joa Bidena. Njegova fotografija je najdjeljenija u protekloj sedmici, a ovaj mim i popularnost senator je pametno iskoristio. Napravio je dukseve sa svojim likom, a sav novac od prodaje doniraće u humanitarne svrhe.

Ukoliko i ti želiš da imaš ovakvu duksericu biće potrebno da sačekaš od tri do šest sedmica, jer je potražnja tolika da je već mnogo dukseva rasprodato. U pitanju je materijal od 100 odsto pamuka, a košta 45 dolara. Sav novac dobijen od ovih "must have" odjevnih komada biće uplaćen u udruženje "Meals on Wheels Vermont", koji dostavljaju hranu starijim ljudima i invalidima.

Protekle sedmice je na inauguraciji novog predsjednika Amerike svu pažnju ukrao senator Bernie Sanders, zbog odjevne kombinacije u kojoj je došao na najvažniji politički događaj na svijetu. Posebnu pažnju privukle su njegove rukavice, a zbog cjelokupne pojave brzinom svjetlosti se dijelila njegova fotografija, koja je za tren oka postala viralna.

Ne postoji ta društvena mreža koja nije preplavljena mimovima sa Bernijem kao glavnim akterom.

Rukavice koje je proslavio Bernie rasprodate su za dan.

Učiteljica iz Vermonta koja stoji iza udobnih rukavica koje je nosio senator Berni Sanders poručila je da su sve rukavice raspordate. Ona je navela su je preplavili zahtjevi ljudi koji žele da kupe par rukavica.

"Hvala na zaista velikom interesovanju za rukavice. Polaskana sam što ih je senator on nosio na inauguraciji, ali više ih nemam na stanju", rekla je ona.

Rukavice su bile poklon Berniju koje mu je učiteljica dala za vrijeme njegove kampanje . Nije ni sanjala da će upravo njih odabrati za ovako važan događaj.

Izvor: Vogue

Fotografije: Vogue

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza