BH Telecom očekuje puno od nove sezone Business lige

29.10.2018. 11:47 / Izvor: Akta.ba
BH Telecom očekuje puno od nove sezone Business lige

BH Telecom, kao jedna od najuspješnijih ekipa do sada, i ove će sezone biti učesnik jubilarne 10. po redu Sport Centar Business lige.

BH Telecom, kao jedna od najuspješnijih ekipa do sada, i ove će sezone biti učesnik jubilarne 10. po redu Sport Centar Business lige.

BH Telecom je vodeći operator u Bosni i Hercegovini sa najvećim tržišnim učešćem na polju pružanja telekomunikacijskih usluga: fiksne, mobilne i Internet mreže.

Postojećim kapacitetima na direktnim linkovima omogućava svojim pretplatnicima uslugu međunarodne govorne telefonije automatskim biranjem sa 225 zemalja svijeta. BH Telecom ima 20 direktnih veza sa ino-operatorima, direktne veze sa dva bosanskohercegovačka operatora, Telekomom Srpske i HT-om Mostar, preko kojih realizuje međunarodni telefonski saobraćaj.

Publika koja prati takmičenje i u ovoj sezoni očekuje mnogo od Telecoma, a da li će oni opravdati očekivanja, ostaje da vidimo, međutim u razgovoru sa nekoliko igrača iz ove ekipe, njihove ambicije su usmjerene ka plasmanu u finale.

“Kao društveno odgovorna kompanija učestvujemo u svakodnevnom napretku bh.društva, dajući doprinos njegovom razvoju. Već dugi niz godina predstavljamo uspješno našu kompaniju kroz projekat Business lige što nam je čast i zadovoljstvo i nadamo se uspješnom nastavku saradnje , te želimo što bolji sportski uspjeh ove godine“, poručuju predstavnici ekipe BH Telecoma.

Vrijedi istaći da će i ove sezone domaćin SC Business lige biti dvorana ”Amel Bečković” u Vogošći, a rok za prijave je i dalje otvoren i iste možete izvršiti putem e-maila: sc.bliga@gmail.com. Dodatne informacije svi zainteresovani mogu dobiti putem telefona 033/200-576 i 061/532-764. 

Sponzori koji su zainteresovani da podrže deseto izdanje SC Business Lige mogu se javiti na e-mail marketing@scsport.ba.

Rezultati, izvještaji, intervjui, fotografije i video snimci bit će dostupni na www.businessliga.ba i www.scsport.ba, kao i na zvaničnoj Facebook stranici Business Liga.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza