BH Telecom zvanični zlatni sponzor EYOF-a 2019

25.01.2019. 07:45 / Izvor: Akta.ba
BH Telecom zvanični zlatni sponzor EYOF-a 2019

Novinarima su obratili i v. d. direktora BH Telecoma Sedin Kahriman i direktor EYOF-a 2019 Senahid Godinjak.

"Evropski olimpijski festival mladih (EYOF) 2019. ne okuplja samo sportiste i mlade, nego i brojne domaće kompanije koje imaju kapacitete i mogućnosti da zajedno s nama realiziraju ovaj događaj na svjetskom nivou", poručio je gradonačelnik Abdulah Skaka na konferenciji za novinare povodom potpisivanja sponzorskog ugovora između „BH Telecoma“ i JP EYOF d.o.o.

"Uz nas su i društveno odgovorne kompanije poput BH Telecoma na čemu im se iskreno zahvaljujemo. Kako se EYOF približava sve sam svjesniji činjenice kako je Grad Sarajevo napravio veliki posao", istaknuo je Skaka.

"BH Telecom“ će biti telekomunikacijski partner i zvanični zlatni sponzor Evropskog olimpijskog festivala mladih (EYOF), koji će se od 9. do 16. februara održati u Sarajevu i Istočnom Sarajevu.

Novinarima su obratili i v. d. direktora BH Telecoma Sedin Kahriman i direktor EYOF-a 2019 Senahid Godinjak.

Kahriman je izrazio zahvalnost i istaknuo ulogu Grada Sarajeva i gradonačelnika Skake na naporima uloženim u organizaciju ove manifestacije koja će ponovo od Sarajeva učiniti centar svijeta.

Naglasio je kako će kompanija lansirati poseban edicijski Ultra start paket sa znakom EYOF-a namijenjen za goste i učesnike ovog događaja. Također, Telecom je kao tehničku podršku osigurao Internet i komunikacijske antene, koje će biti postavljene na svim borilištima, hotelima i olimpijskom selu.

Godinjak je izrazio zadovoljstvo zbog sklapanja partnerstva, naglašavajući značaj tehničke podrške koju će pružiti BH Telecom.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza