Billie Eilish napisala naslovnu numeru za novi film o Bondu

15.01.2020. 11:48 / Izvor: Akta.ba
Billie Eilish napisala naslovnu numeru za novi film o Bondu

Talentovana i popularna osamnaestogodišnja pjevačica Billie Eilish, novinovana za najprestižniju nagradu GREMI.

EON Productions, Metro Goldwyn Mayer Studios (MGM) i Universal Pictures International objavili su da će mlada i popularna pjevačica, Billie Eilish, izvoditi naslovnu pjesmu za 25. film o Jamesu Bondu "NIJE VRIJEME ZA UMIRANJE" (NO TIME TO DIE).

"Veoma smo uzbuđeni što su Bili i Fineas napisali veoma moćnu pjesmu koja će ispratiti emotivnu stranu ovog filma", izjavili su producenti filma.

Talentovana i popularna osamnaestogodišnja pjevačica Billie Eilish, novinovana za najprestižniju nagradu GREMI, zajedno sa svojim starijim bratom Fineasom, napisala je naslovnu pjesmu za film "NIJE VRIJEME ZA UMIRANJE" (NO TIME DO DIE) . Tako je postala najmlađi umjetnik koji je napisao i izvodio naslovnu numeru filmova o voljenom agentu 007.

"Lud je osjećaj biti dio svega ovoga", istakla je mlada pjevačica. "Biti u prilici da napišeš naslovnu pjesmu za film koji je dio tako legendarnog serijala, velika je čast. Ovo je najkul franšiza koja je ikada postojala. Još uvijek sam u šoku". Njen brat Fineas je dodao:

"Cijeli život sam maštao da napišem pjesmu za film o Bondu. Veoma smo sretni na prilici da imamo udjela u ovako legendarnoj franšizi".

U filmu "NIJE VRIJEME ZA UMIRANJE" Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov stari prijatelj iz CIA, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostavit će se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navest će Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

"NIJE VRIJEME ZA UMIRANJE" u naša kina stiže 2. aprila ove godine!

Trejler filma

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza