Pauza / KULTURA I FILM

Brojne pogodnosti za klijente Raiffeisen banke tokom Sarajevo Film Festivala

10.08.2018. 09:41 / Izvor: Akta.ba

"Posebno mi je zadovoljstvo što smo partner Sarajevo Film Festivala već više od dvije decenije, te što je naša saradnja prerasla u pravo prijateljstvo. U ovom periodu paralelno smo rasli i razvili se u vodeće brendove na bh. tržištu. Prateći trendove digitalizacije raduje nas što smo prva Banka na ovom tržištu koja je klijentima ponudila plaćanje mobitelom – sigurnu uslugu m-plati koja omogućava vršenje transakcija bez keša, kartice i interneta. Da bi plaćanje bilo obavljeno potrebno je samo da klijent svoj pametni telefon prinese u neposrednu blizinu beskontaktnog POS uređaja", izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke, te dodao da je Banka pripremila zanimljive sadržaje za sve posjetioce Raiffeisen paviljona na Festivalskom trgu.

U Raiffeisen paviljonu, koji će se za vrijeme trajanja SFF-a nalaziti na trgu ispred Narodnog pozorišta, klijenti će se moći praktično isprobati novu uslugu m-plati, te se na taj način detaljnije upoznati s istom. Za sve klijente koji se na ovoj lokaciji, u periodu od 11. do 16. augusta, registruju za uslugu m-plati Banka je pripremila prigodan poklon. 

"Iz godine u godinu nastojimo da tokom Festivala našim klijentima pružimo i vrijednost više. Kao i ranije svim imaocima Raiffeisen kartica koji svoje SFF ulaznice kupe online Banka će izvršiti povrat u iznosu od 30% od vrijednosti kupljenih ulaznica", dodao je g. Dobnigg. 

Ova pogodnost koja klijentima omogućava da uz uživanje u filmskim projekcijama ostvare i uštede, vrijedi za korisnike kartica u izdanju Raiffeisen banke koji u periodu od 30.07. do 17.08. svoje ulaznice kupe online putem Raiffeisen e-pay servisa, a povrat će biti izvršen na račun korisnika kartice tokom septembra.

Dodatno, u nastojanju da klijentima olakša pristup svojim uslugama, Banka je produžila radno vrijeme svojih poslovnica u ulicama Branilaca Sarajeva, Štrosmajerova i Titova, te će iste za vrijeme trajanja Festivala raditi do 20 sati.

Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina je supsidijarno lice Raiffeisen Bank International AG, jedne od vodećih banaka u Srednjoj i Istočnoj Evropi te Austriji. 

Osnovana 1992. godine,  danas je jedna od vodećih banaka u Bosni i Hercegovini. Preko 1.300 zaposlenika Banke putem 99 poslovnica pruža usluge za oko 430.000 klijenata. Mnogobrojna, kako domaća, tako i međunarodna priznanja, kao što su priznanja renomiranih magazina Global Finance, Euromoney te The Banker, potvrda su uspješnog poslovanja Banke. Investiranje u nove tehnologije, iskusno i educirano osoblje koje se stalno usavršava, naglasak na individualnom pristupu klijentu, te uvođenje novih, savremenih proizvoda i usluga predstavljaju glavne faktore konkurentnosti Raiffeisen banke na bosanskohercegovačkom tržištu.

Raiffeisen grupu u Bosni i Hercegovini, pored Raiffeisen banke, čine, Raiffeisen INVEST, Raiffeisen CAPITAL, Raiffeisen LEASING, te RL ASSISTANCE.

Raiffeisen grupacija 130 godina kombinuje ostvarenje finansijskog uspjeha sa društveno odgovornim poslovanjem, pri čemu ekonomska, ekološka i društvena odgovornost čine jednu cjelinu, slijedeći osnovne principe društvene solidarnosti, samopomoći i održivosti koje je uspostavio Friedrich Wilhelm Raiffeisen.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza