Budite kum ponijima na Sarajevo Holiday Marketu i osvojite vrijedne poklone

02.01.2019. 08:28 / Izvor: Akta.ba
Budite kum ponijima na Sarajevo Holiday Marketu i osvojite vrijedne poklone

Imena trebaju da budu vesela, kreativna, simpatična, zabavna, u prazničnom duhu...

Coca - Cola Sarajevo Holiday Market i ove godine nudi mnoštvo zabave za posjetitelje svih generacija.

Posebna pažnja posvećena je najmlađima, a pored Jaffa klizališta, Luna parka Bolero, Coca - Cola sela Djeda Mraza, jedan od sadržaja Marketa je i Pony ranch sa dva mala ponija. 

Sa njima se mališani mogu družiti, hraniti ih, maziti i jahati. Poniji su mirni i trenirani te jahanje ne predstavlja rizik i namijenjeno je za djecu uzrasta do 12 godina starosti.

Kako poniji još uvijek nemaju prava imena, Coca - Cola Sarajevo Holiday Market je u saradnji sa svojim medijskim partnerom Antenom Sarajevo pokrenuo zabavnu akciju Budite kum ponijima, u sklopu koje se traže imena za dva mala, muška konja.

Imena trebaju da budu vesela, kreativna, simpatična, zabavna, u prazničnom duhu...

Akcija traje sve do 8. januara, a svi oni koji žele učestvovati u ovoj zabavnoj aktivnosti trebaju posjetiti Facebook stranicu Sarajevo Holiday Market i ispod posta Budite kum ponijima u komentare upisati svoje prijedloge imena. 

Prijedlozi koji budu usvojeni, oni sa najviše lajkova i glasova žirija, bit će nagrađeni vrijednim poklon paketima sponzora Coca – Cola Sarajevo Holiday Marketa. 

Podsjećanja radi, Coca - Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost Fondacije Sarajevo Navigator i Udruženja ZUP Baščaršija, nastala pod okriljem USAID – Sida Firma Projecta, a dešava se uz podršku Grada Sarajeva, Općine Centar Sarajevo i Turističke zajednice Kantona Sarajevo.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza