Pauza / INOVACIJE I TEHNOLOGIJE

Canonovi crno - bijeli i kolor SFP odgovoraju širokim poslovnim potrebama

Nova i-SENSYS LBP 250 serija, imageRUNNER 1435P te imageRUNNER ADVANCE C350P dizajnirani su da riješe izazove sa dokumentima i fleksibilnim radom malih i srednjih preduzeća i radnih grupa.

01.12.2015. 12:44 / Izvor: Akta.ba

Canon Europe, svjetski lider u slikovnim rješenjima, lansirao je četiri nova crno-bijela i jedan novi kolor  A4 jednofunkcijski printer (SFP). Nova i-SENSYS LBP 250 serija, imageRUNNER 1435P te imageRUNNER ADVANCE C350P dizajnirani su da riješe izazove sa dokumentima i fleksibilnim radom malih i srednjih preduzeća i radnih grupa.  

Novi  LBP250 Series dolazi sa karakteristikama koje će poboljšati proces i produktivnost u rangu uredskih okruženja, te zamjenjuje serije LBP 6310dn i LBP 660. Rapidni crno - bijeli laserski printer kombinuju brzinu i robusnost i malom desktop footprint-u, te pouzdano prave crno – bijele ispise koji će zadovoljiti mnoge raznovrsne uredske potrebe.  Uz podršku AirPrint-a, Google Cloud Print-a i mogućnošću WiFi konekcije te besplatnih aplikacije za iOS i Android (Canon PRINT Business), nova i-Sensys LBP 250 serija dizajnirana je da optimizira mobilne kapacitete rada bilo kog ureda.  Za bolje korištenje, LBP253x ima kolor touch screen te podržava NFC tehnologiju za Touch and Print operaciju sa kompatibilnih mobilnih uređaja.

LBP252dw i LBP253x spajaju sigurno printanje, iPSec i Department ID  kao standard, smanjujući rizik povrede sigurnosti tokom printanja te omogućava kontrolu učinka. Spreman  i za Canonov uniFLOW output management softver, LBP253x nudi veći stepen kontrole za biznis, omogućavajući sigurne rezultate i praćenje troškova printanja.

Canonov imageRUNNER 1435P ima iste mogućnosti kontrole kao LBP253x, ali je dizajniran za veće radne grupe i preduzeća, sa većim potrebama za printanjem, ali i za kontrolom troškova, te produktivan i pouzdan učinak.  Sa svojom podrškom industrijskim standardima kao što su PCL i Adobe® PostScript 3™, ova sprava omogućava integraciju u korisnikovo IT područje. Njegov kompaktni dizajn savršeno se uklapa u razna okruženje kao desktop ili kao samostojeći uređaj. 

Novi imageRUNNER ADVANCE C350P nudi visok kvalitet printanja na A4 formatu sa V² Colour tehnologijom za impresivne slike. Potpuno je konzistentan sa nagrađenom imageRUNNER ADVANCE platformom te čak koristi isti, jednostavan za korištenje 7” kolor touch screen, pružajući korisniku naprednije iskustvo. Moćna MEAP tehnologija osigurava glatku integraciju u IT i mobilna područja, kako bi zaposlenici bili fleksibilniji.

Anil Jagpal, European Marketing Manager u Canon Europe, komentarisao je: "Print menadžment je dragocjena vježba za većinu biznisa, uključujući administraciju i upravljanje – vremenom on može u znatnoj mjeri smanjiti troškove samog uređaja i potrošnje. Canon je dizajnirao novi rang koji pruža glatko i konzistentno upravljanje, zajedno sa poboljšanim mogućnostima integracije. Mi razumijemo da je jednostavnost korištenja od enormnog značaja sa SME, a novi printer ne samo da rade izvan svih okvira, već su dodatno optimizirani da učine upravljanje printanjem laganim, te da prošire pristup mobilnom printanju i daju bezbrižno iskustvo."

Anil Jagpal nastavlja: "Dodavanjem ovih printera našem portfoliju, Canon nudi još širi rang fleksibilnih rješenja za korisnikovu produktivnost, efikasnost i rad u pokretu."

Svi novi uređaji dolaze sa e-Maintance, kako bi se reducirao aministrativni teret na biznis, te omogućila kontrola svih umreženih uređaja. 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza