cargo-partner Sarajevo organizirao team building za svoje uposlenike

27.07.2021. 08:51 / Izvor: Akta.ba
cargo-partner Sarajevo organizirao team building za svoje uposlenike

Nakon više od godinu dana cargo-partner Sarajevo je organizirao team building za svoje uposlenike.

Zahvaljujući povoljnijoj epidemiološkoj situaciji kompanija cargo-partner Sarajevo je iskoristila mogućnost zajedničkog druženja izvan kancelarije i nakon više od godinu dana ova kompanija je organizirala team building za svoje uposlenike.

cargo-partner neprestano nastoji zadržati i unaprijediti kvalitetu svojih usluga. "S tim ciljem, a unatoč svim izazovima koje pred nas stavlja pandemija corona virusa, protekle i ove godine nastavili smo sa širenjem našeg tima te je ovaj team building predstavljao i jedinstvenu priliku za dodatno učvršćivanje timskog, cargo-partner duha", kazali su iz cargo-partnera.

"Pored toga, kao ekološki osviještena i društveno odgovorna kompanija, odlučili smo se da, nastavljajući sada već uobičajenu praksu, uradimo nešto korisno i za naš okoliš pa smo tako, u jednom dijelu šume na planini Bjelašnici, postavili kućice i gnijezda za ptice. Za naredni period planiramo još ovakvih i sličnih akcija, vodeći se našim sloganom “We take it personally”.

Ispunjeni novom energijom i elanom, vratili smo se svojim radnim obavezama s dodatnom posvećenošću ka ispunjenju našeg osnovnog cilja: zadovoljstvo naših poslovnih partnera!", saopćili su iz ove kompanije.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza