Čarobna noć Davidoff-a opet puna iznenađenja

29.05.2015. 15:32 / Izvor: eKapija.ba
Čarobna noć Davidoff-a opet puna iznenađenja
OTVORI GALERIJU

U Bečkoj kafani hotela Europa u Sarajevu, održana je još jedna, sada već tradicionalna, čarobna majska noć Davidoffa, ovoga puta tematski nazvana "For the Hunters".

U Bečkoj kafani hotela Europa u Sarajevu, održana je još jedna, sada već tradicionalna, čarobna majska noć Davidoffa, ovoga puta tematski nazvana "For the Hunters"– po prestižnom karakteru svih koji znaju svoj cilj, znaju šta žele, kako to postići, ali i kada napasti. Među uzvanicima bile su mnoge ličnosti iz javnog, medijskog i poslovnog svijeta.

Svjetski sinonim prestižnog kvaliteta - Davidoff, ponovo je dokazao da vodi igru, priredivši svim prisutnim nezaboravnu noć punu iznenađenja, a atmosfera se ogledala u magiji uspjeha bez egoizma, ubjedljivosti bez tvrdoglavosti, strasti bez opsesije i dobrog života koji nije kičav.

U svijetu gdje život obilježavaju uvijek novi ciljevi, zaustavljanje na već postignutom nije prihvatljivo. U skladu s tim, brend Davidoff, uvijek posvećen izuzetnom kvalitetu, predstavio je Davidoff Blue, novi dodatak svojoj dobro poznatoj Davidoff porodici.

Svi koji su prisustvovali ovoj čarobnoj noći, pamtit će je još dugo po kristalno čistom glasu Aide Mušanović, a na radost i veliko iznenađenje svih, Davidoff noći "For the Hunters" pridružio se i "stari morski vuk" Oliver Dragojević, koji je u svom prepoznatljivom stilu obilježio ovaj prestižni događaj.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza