Centrotours nudi posebne pogodnosti za odmor iz bajke

23.07.2015. 14:58 / Izvor: Akta.ba
Centrotours nudi posebne pogodnosti za odmor iz bajke

Turska je zemlja gdje ćete pronaći uvijek ljubazne, gostoljubive i nasmijane ljude. Ovo je zemlja kontrasta i raskošne ljepote na čijim se prostorima prepliću staro i novo...

Agencija Centrotours vam nudi da po SPECIJALNIM CIJENAMA provedete odmor iz bajke. Za vas smo birali najbolje hotele, pripremili najbolje cijene, organizovali direktne charter letove i transfere za Antaliju, Belek, Side, Alanju i Kemer.

Iskoristite posebne pogodnosti za rezervacije napravljene do 31.07.2015. i posjetite plaže za koje kažu da su među najljepšim na svijetu.

Turska je zemlja gdje ćete pronaći uvijek ljubazne, gostoljubive i nasmijane ljude. Ovo je zemlja kontrasta i raskošne ljepote na čijim se prostorima prepliću staro i novo, tradicionalno i moderno... Zemlja bogate tradicije i historije, idealna za odmor, šoping i zabavu za sve generacije.  Zapljuskuju je četiri mora: Crno, Mramorno, Egejsko i Sredozemno, sa oko 8.300 km obale, a primorje ima idealnu klimu koja omogućava uživanje na pješčanim plažama i u slikovitim mediteranskim gradićima. Osim obale, turskom pejzažu poseban pečat daju i prirodni lokaliteti izuzetne ljepote od kojih neke možete da posjetite bez obzira na kojem se dijelu obale nalazite.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza