Delta Petrol: Automati za kartično točenje goriva - DiaLOG

18.07.2014. 11:48 / Izvor: eKapija.ba

U cilju da se u svakom trenutku približi zahtjevima kupaca Delta Petrol doo u sklopu svog prodajnog programa nudi jedinstven i na tržištu prepoznatljiv sistem kartičnog točenja brendiranog pod imenom DiaLOG

U cilju da se u svakom trenutku približi zahtjevima kupaca firma Delta Petrol Kakanj u sklopu svog prodajnog programa nudi jedinstven i na tržištu prepoznatljiv sistem kartičnog točenja brendiranog pod imenom DiaLOG.

Delta Petrol smatra da transportne firme u veoma kratkom roku mogu isplatiti  investiciju za gore sistem kartičnog ukoliko se odluče za instalaciju pumpnog automata sa integrisanim sistemom za kartično točenje proizvođača Tokheim DiaLOG!

Danas većina transportnih kompanija ili onih koje imaju vlastiti vozni park dobavlja gorivo na način da plaća veoma visoku cijenu.

Zašto poklanjati maržu drugim dobavljačima kada istu možemo preusmjeriti na vlasiti razvoj i smanjenje općih troškova poslovanja i na taj način povećati konkurentnost na tržištu.

DiaLOG, proizvod firme Tokheim Njemačka je idealno rješenje.

Automatizacijom vlasnik firme ima tačan uvid u sve moguće tokove oko samog trošenja goriva, a što direktno utiče na njegovu konkurentnost i opće smanjenje troškova!

Generalno u opticaju Delta Petrol nudi dvije varijante!

  • Pumpni automat sa integrisanim sistemom za kartično točenje u sklopu interne pumpe sa vlastitim podzemnim ili nadzemnim rezervoarom.
  • Pumpni automat sa integrisanim sistemom za kartično točenje  montiran na rezervoar tzv. SKID sistem

Za više informacije budite slobodni kontaktirati firmu Delta Petrol d.o.o. Kakanj. Sa zadovoljstvom će odgovoriti na Vaš upit.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza