Divne vijesti za sve ljubitelje Husqvarna kultivatora

12.03.2018. 09:37 / Izvor: Akta.ba

Bilo da vam je potrebno razbijanje travnjaka ili pripreme vrtnih gredica za sjetvu, Husqvarna ima kultivator za vas.

U toku je AKCIJA za model TF335. Serija 300 je svestrana i praktična za rad u vrtu. To su mašine sa jednom brzinom i veoma su lagane, što ih čini jednostavnim i za rad i za transport. Za više informacija obratite se direktno firmi Thor d.o.o. Doboj  ili posjetite jedno od njihovih prodajnih mjesta.

Bilo da vam je potrebno razbijanje travnjaka ili pripreme vrtnih gredica za sjetvu, Husqvarna ima kultivator za vas. Asortiman se sastoji od dva različita modela - sa zadnjim zubcima i prednjim zubcima. Modeli sa zadnjim zupcima dizajnirani su za upotrebu na gusto nabijenoj zemlji i travnjacima. Kultivatori sa prednjim zupcima su pogodni za manja uređivanje površina, kao što je priprema cvjetnih gredica i vrtnih staza.

Jednostavno pokretanje i rukovanje

Zahvaljujući jednostavnom pokretanju i snažnim motorom iznad glave ventila, možete koristiti svoj kultivator kad god to poželite. On je također vrlo jednostavan za rukovanje, upravljanje, transport i skladištenje. Sistem udobnih ručki i dobro grupisane kontrole čine posao lakšim, čak i na najtežim zemljištu. Veliki točkovi za vožnju dobro prianjaju na svim podlogama.

Jednostavni za upravljanje u svim vremenskim uslovima

Husqvarna kultivatori omogućavaju da radite bezbjednije, udobnije i stabilnije. Tegovi povećavaju težinu na točkove što poboljšava ravnotežu. Zahvaljujući štitu na zupcima, raspršivanje krhotina sa rotirajućih zubaca je preusmjereno dalje od vas.

Komponente za teške obrade

Svi Husqvarna kultivatori su dizajnirani za teška okruženja. Motor i prenosnici su dizajnirani za intezivan rad tokom mnogo godina korištenja.

300 serija

Serija 300 je svestrana i praktična za rad u vrtu. One su mašine sa jednom brzinom i veoma su lagane, što ih čini jednostavnim i za rad i za transport.

TF 335

967 10 11-01

  • Proizvođač motora Briggs & Stratton
  • Radna zapremina cilindra 208.0 cm³
  • Vrsta prenosa Lanac/Ručno
  • Radna dubina 30.0 cm
  • Štitnik za biljke
  • Reverse gearbox
  • Rastavljivi mjenjač
  • Tine shield

Od 1.609,00 KM = 1.689,00 KM Uračunat PDV

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza