dm dobio nagradu za najbolji Facebook Fan Page

12.10.2012. 15:55 / Izvor: eKapija.ba
dm dobio nagradu za najbolji Facebook Fan Page

U srijedu, 10.10.2012. godine, u organizaciji agencije Apriori komunikacije održana je finalna večer projekta WebAward.Me 2012. Ove godine novitet je bila dodjela nagrada za najbolji Facebook Fan Page, koja ima za cilj naglasiti važnost investiranja u razvoj tehonologije i današnje on line komunikacije.

Od strane stručne komisije za nominacije dm je nagrađen kao najbolja Facebook Fan Page u Bosni i Hercegovini. Izbor se odvijao u dva koraka. U prvom koraku dm se uz podršku facebook fanova plasirao među top 10 finalista izbora, dok je drugi korak predstavljao ocjenjivanje od strane stručne komisije za nominacije koji su se između ostalih vodili i sljedećim elementima: vizuelna uređenost stranice, količina objavljenog sadražaja, vjernost fanova, sprovođenje adekvatnih nagradnih igara, reakcijsko vrijeme za odgovor na upit korisnika, gramatička ispravnost postova.

Fanovi su potvrdili da je dm u Bosni i Hercegovini brend koji se jednostavno voli, a nadamo se da će tako ostati i u budućnosti.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza