Dosegnite i obrezujte sa Husqvarna makazama za živu ogradu

12.06.2018. 08:30 / Izvor: Akta.ba

Husqvarna makaze za živu ogradu su razvijene kako bi objedinile dobru ergonomiju sa robusnim dizajnom i svestranom upotrebom.

Lijepa živa ograda može biti ponos svačijeg vrta. Dozvolite da vam Husqvarna pomogne da ispunite svoje snove o živoj ogradi sa preciznim alatom koji odgovara vašim potrebama. Husqvarna makaze za živu ogradu su razvijene kako bi objedinile dobru ergonomiju sa robusnim dizajnom i svestranom upotrebom.

Husqvarna makaze za živu ogradu

Husqvarna makaze za živu ogradu su idealne za rad u vašem vrtu - bez obzira je li vaša ograda mali detalj ili visoko i bujno remek djelo. A, moći ćete i da radite duže vremena kada je to potrebno dok će vam Husqvarna makaze za živu ogradu dati moćne performanse i dugotrajnu snagu bez problema.

Maksimalno iskoristite radno vrijeme

Rad na energiju baterija vas neće usporiti. Naše lagane, tihe i baterijski napajane makaze za živu ogradu omogućiće da maksimalno iskoristite vaše radno vrijeme zahvaljujući novoj snažnoj bateriji.

Svestrane i spremne za akciju

Možete biti sigurni da će vaše Husqvarna makaze biti bezbijedne, svestrane i ugodne za korištenje. Zadnja ručka je podesiva omogućavajući vam da režete strane i vrhove vaše ograde, dok vam produžetak za sječenje omogućava da dohvatite na veću visinu. Pošto je i podesiv, takođe će vas i manje umarati pri radu.

Većina Husqvarna makaza je opremljeno stop prekidačem sa automatskim povratom. Što znači kada ugasite mašinu, stop prekidač se automatski vraća u start položaj i olakšava ponovno startovanje. Na ovaj način vaše makaze će biti spremne kada i vi.

Istinske ergonomske prednosti

Vaši radni uslovi su naša briga. Zato smo uložili mnogo truda u ergonomske detalje. Efikasni antivibracioni elementi na našim makazama ublažavaju vibracije, i poštedit će vaše ruke i šake. Zahvaljujući položaju motora izduvni gasovi su usmjereni od vas a za dodatnu udobnost svi naši modeli imaju mekane ručke.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza