Dugoočekivana avantura "Kralj lavova" na programu Multiplexa Ekran Zenica

17.07.2019. 13:13 / Izvor: Akta.ba
Dugoočekivana avantura 'Kralj lavova' na programu Multiplexa Ekran Zenica

Ovu zanimljivu avanturu publika će gledati u terminima od 18:00 i 20:30 sati, dok će za vikend film igrati u četiri termina.

Filmski bogato ljeto se nastavlja u Multiplexu „Ekran“ Zenica, pa će publika u novoj filmskoj sedmici imati priliku pogledati dugoočekivanu porodičnu avanturu „Kralj lavova“ u režiji Jona Favreaua.

U afričkoj savani na svijet dolazi novorođeni lavić Simba, koji idolizira oca, kralja Mufasu i teška srca prihvaća svoju sudbinu. Scar, Mufasin brat, nije oduševljen dolaskom mladunca jer je upravo on nasljednik prijestolja i ima druge planove.

Borba za Kamen Ponosa opustošena je izdajom i tragedijom što na kraju rezultira Simbinim izgnanstvom. Uz pomoć veselih i znatiželjnih prijatelja, Simba prisilno odrasta te uzima ono što mu s pravom pripada.

Ovu zanimljivu avanturu publika će gledati u terminima od 18:00 i 20:30 sati, dok će za vikend film igrati u četiri termina. 

Filmski raspored i termine igranja moguće je preuzeti na: http://bit.ly/2XUbyqy, a sve informacije kao i rezervacije ulaznica moguće je izvršiti na broj telefona: 032 407 518, svakim radnim danom poslije 17h, a vikendom tokom cijeloga dana.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza