Dugoočekivani spektakl: Sam Paganini i Du'Art u Sarajevu

17.12.2015. 15:36 / Izvor: Akta.ba
Dugoočekivani spektakl: Sam Paganini i Du'Art u Sarajevu

Sutra 18.12 u Domu mladih održat će se noć techno muzike koju sarajevska publika željno iščekuje posljednjih mjesec dana, a radi se o nastupu jednog od najtraženijih DJ-a Sama Paganinija.

Sutra 18.12 u Domu mladih održat će se noć techno muzike koju sarajevska publika željno iščekuje posljednjih mjesec dana, a radi se o nastupu jednog od najtraženijih DJ-a Sama Paganinija, italijanskog artiste koji po prvi put nastupa u Bosni i Hercegovini.

Kako bi na najljepši način obilježili svoju prvu godišnjicu, ekipa Connect Sarajevo pripremila je senzacionalne animacije putem 3D projektora i LED zidova visoke rezolucije, te će svi prisutni u Domu Mladih uživati moći uživati u čarima 3D Mappinga. Pored bacača plamena i 3D lasera očekuju vas još mnogobrojna iznenađenja.

Sam Paganini jedan od najaktuelnijih imena u svijetu techna po prvi put nastupa u Sarajevu, a da će atmosferu dovesti do usijanja, dokazuju njegovi odlični nastupi širom svijeta.

Uz spektakularnu produkciju i na iznenađenje svih ljubitelja techno muzike, organizatori će ugostiti i DJ Du'Art. Portugalac koji niže uspjehe, puni dvorane, takođe po prvi put gostuje u našoj zemlji. Za sebe kaže da mu techno muzika nije samo strast, već njegov način života i da uvijek daje svoj maksimum za dobru atmosferu.

Da vas očekuje pravi techno spektakl potvrđuju i domaći DJ-evi Worda iz Sarajeva, Borg iz Tuzle i Alen Milivojević iz Mostara. Da vlada velika zainteresovanost za koncert potvrđuje i da su najavljeni organizovani dolasci iz Mostara, Tuzle, Zagreba... Organizatori obećavaju dobar provod uz specijalne efekte i kvalitetan audio-vizuelni doživljaj techno muzike.

Cijena ulaznice još danas je 30 KM, dok na dan eventa iznosi 40 KM. Prodajna mjesta su caffe Ort i plato Skenderija te portal kupikartu.ba.

Ulaz se otvara u 22:00 a party počinje u 23:00 sata i traje do 07.00, nakon kojeg se nastavlja afterparty za koji kartu možete kupiti na samom eventu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza